K.Maraş - Tren Kazasında Ölenlerin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

K.Maraş - Tren Kazasında Ölenlerin Cenazesi Toprağa Verildi

K.Maraş - Tren Kazasında Ölenlerin Cenazesi Toprağa Verildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde Meydana Gelen Tren Kazasında Hayatını Kaybeden Yusuf Çevik ve Mahmut Köprübaşı'nın Cenazeleri Elbistan İlçesi'nde Toprağa Verildi.

12.01.2011 18:26

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden Yusuf Çevik ve Mahmut Köprübaşı'nın cenazeleri Elbistan İlçesi'nde toprağa verildi.

Pazarcık'ın Dalsu Yağ Fabrikası'nı gezdikten sonra Elbistan'a dönerken yolcu trenin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden Yusuf Çevik (60), Hasan Küçük (54) ve Mahmut Köprübaşı'nın (52) cenazeleri otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Yusuf Çevik ile Mahmut Köprübaşı'nın cenazeleri, Elbistan Ulu Camii'ne kılınan cenaze namazının ardından götürüldükleri Gariplik Mezarlığı'na defnedildi. Hasan Küçük'ün cenazesi ise yarın Nurhak İlçesi'ne bağlı Ağcaşar Köyü'nde toprağa verilecek.

KAZAYI GÖRDÜM

3 kişinin kazadan önce ziyaret ettiği Pazarcık Belediye Başkanı CHP'li Kamil Dalkara, kazayı gördüğünü söyledi. Ölen 3 arkadaşı ile Dalsu Yağ Fabrikası'nı ziyaret ettiklerini belirten Dalkara, "Arkadaşlarımız saat 13.00 gibi fabrikaya geldiler. Birlikte fabrikayı gezdik. Oturup sohbet ettik, yemek yiyip çay içtik. Kendileri fabrikadan ayrıldığında biz balkondaydık. Birden trenin korna sesini duyduk. Dönüp bakmamızla trenin otomobile çarpması bir oldu. Acımız büyük" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel K.Maraş - Tren Kazasında Ölenlerin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement