Kamu Sen'den İmralı Sürecine Tepki - Son Dakika
Güncel

Kamu Sen'den İmralı Sürecine Tepki

Kamu Sen\'den İmralı Sürecine Tepki

Hükümetin terör politikasını eleştiren Türkiye Kamu- Sen Antalya İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz, "Terörist başıyla görüştüğümüzü söyleyenler yalancı, şerefsizdir diyen iktidar, bugün adeta övünerek yaptıkları bu işleri, hangi şeref ve haysiyet"...

17.01.2013 14:33

Hükümetin terör politikasını eleştiren Türkiye Kamu- Sen Antalya İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz, "Terörist başıyla görüştüğümüzü söyleyenler yalancı, şerefsizdir diyen iktidar, bugün adeta övünerek yaptıkları bu işleri, hangi şeref ve haysiyet kriteri aralığında görmektedir" dedi.

Kamu- Sen Antalya İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz, sendika binasında son günlerin en önemli gündemi olan İmralı görüşmeleriyle ilgili açıklamada bulundu. 30 bin kişinin ölümüne neden olan terör örgütü PKK ile Ak Parti'nin yaptığı açılım sürecinin sonuna gelindiğini belirten Yılmaz, "Bölücü başı allanıp pullanarak, iyi niyetli barış güvercini bir siyasal aktör olarak Türk milletinin huzuruna çıkarılırken, terör örgütüne karşı mücadele veren güvenlik güçlerinin kahraman mensupları, kardeşliğin düşmanı ilan edilerek, aşağılanmakta ve hakarete uğramaktadır" diye konuştu.

"Her konuda referandum kartını kullanan siyasi iktidar bu hayati konuda Türk milletinin iradesine başvurmak için neden referamduma gitmemektedir" diyen Ali İhsan Yılmaz, "Terörist başıyla görüştüğümüzü söyleyenler yalancıdır, şerefsizdir" diyen bir iktidar, bugün adeta övünerek yaptıkları bu işleri, hangi şeref ve haysiyet kriteri aralığında görmektedir" dedi.

Konuşmasında CHP'yi de eleştiren Yılmaz, "Bir dediği bir dediğine tutmayan, bir taraftan terörle mücadeleyi destekliyorken, diğer taraftan terörist başıyla müzakereye destek veren ana muhalefet partisinin bu çelişkili tutumu, ihanet süreci değirmenine adeta su taşımaktadır" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamu Sen'den İmralı Sürecine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement