KangaROOS ve Slazenger Bir Tıkla Elinizde - Son Dakika
Güncel

KangaROOS ve Slazenger Bir Tıkla Elinizde

KangaROOS ve Slazenger Bir Tıkla Elinizde

Esem Spor,esemsport.com.tr adresindeki siteden de online satış yapmaya başladı.

30.01.2013 15:42

Dünyanın en popüler spor markalarını Türkiye'ye getiren Esem Spor, www.esemsport.com.tr adresindeki siteden de online satış yapmaya başladı.

Spor ayakkabıları ve spor tekstili sektöründe uluslararası markaların distribütörlüğünü yapan Esem, KangaROOS ve Slazenger'in koleksiyonlarını sanal dünyada da tüketicilerin beğenisine sunuyor. Artık spor giyimi sevenler bir tıkla en trendy modellere sahip olabilecek.

www.esemsport.com.tr, açılışa özel olarak her alışverişe bir çorap hediye ederken, ücretsiz kargo hizmeti de veriyor.

Rengarenk, göz alıcı, bir o kadar da rahat mı rahat fonksiyonel tasarımlar hazırlayan KangaROOS, trendy çizgiler taşıyan modelleriyle spor şıklık yaratıyor. Evrensel bir yaşam tarzı haline gelen KangaROOS, koleksiyonlarıyla kadın erkek, büyük küçük herkese hitap ediyor.

İngiltere'deki en eski spor markalarından biri olan Slazenger, yer aldığı tüm spor gruplarında, en kaliteli spor ürünlerini sunuyor. Slazenger'ın bir asrı aşkın tecrübesi ile oluşturduğu koleksiyonları, Esem Spor ile Türk kullanıcılara ulaşıyor.

KangaROOS ve Slazenger, www.esemsport.com.tr dışında Esem Spor'un 300'ü aşkın satış noktası ile Esem Sport Kardium AVM mağazasında satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KangaROOS ve Slazenger Bir Tıkla Elinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement