Kar Yağışı Hakkari'de Hayatı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı Hakkari'de Hayatı Felç Etti

Kar Yağışı Hakkari\'de Hayatı Felç Etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle birçok araç mahsur kaldı.

27.01.2014 17:50

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle birçok araç mahsur kaldı.

İlçede sabah saatlerinde etkisini gösteren karla karışık yağmur akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Yüksekova- Şemdinli ve Yüksekova- Esendere karayolunda ulaşım güçlükle sağlandı.

Yüksekova-Şemdinli karayolundaki 2110 rakımlı Haruna geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Zincirsiz birçok aracın mahsur kaldığı yolda, Karayolları 117. Şube Şefliği tarafından aralıksız kar temizleme ve tuzlama çalışması yapılıyor.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle cam sileceklerinin arızalandığını belirten Ahmet Gürdal isimli kamyonet sürücüsü, karayolundaki buzlanma ve kar nedeniyle çok zorlandıklarını söyledi. Cam silecekleri arızalandığı için 2 kilometrede bir durarak elleriyle kamyonetin ön camını temizlemeye çalışan sürücünün uğraşı dikkat çekti.

Kar yağışının devam etmesi durumunda çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapanacağı bildirildi. Yetkililer, zorunlu olmadıkça sürücüleri Şemdinli ilçesine doğru yola çıkmama konusunda uyardı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Yağışı Hakkari'de Hayatı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement