Karabalık, "Hizmetlerimiz İlgi Görüyor" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Hizmetlerimiz İlgi Görüyor"

Karabalık, "Hizmetlerimiz İlgi Görüyor"

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nın iftar yemeği programında konuşan Belediye Başkanı Karabalık, "Yapılan hizmetlerimize gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor." dedi.

23.07.2013 09:51  Güncelleme: 09:54

Hafta sonu Seka Kamp Alanı'nda 3500 kişinin katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nın 17. Danışma Meclisi ve iftar yemeği programında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Yapılan hizmetlerimize gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu Seka Kamp Alanı'nda düzenlenen iftarlı programda AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, eski belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partilinin katıldığı programda, çeşitli siyasi partilerden üye katılımı da oldu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, iftar programında il Başkanı Civelek ve İlçe Başkanı Kandaz ile masaları gezerek katılımcılarla sohbet etti. Gölcük Eyüp Sultan Kuran Kursu hocalarından Afrika asıllı Abdullah Sanfo'nun Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda partililer hep birlikte oruç açtı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Hasan Kandaz, her gün ev ev dolaştıklarını, üye ziyaretlerinde hazırlanan kahve ve Türk bayrağı çantalarının 3 bin 160 adedini dağıttıklarını belirterek, "Biz yerimizde duramıyoruz" dedi. Daha önceki danışma toplantısında yaptığı açıklamaların farklı anlaşıldığını söyleyen Kandaz, "Biz teşkilat olarak aday adayı ya da aday aramıyoruz. AK Parti'de herkesin aday adayı olma hakkı var. Biz teşkilat olarak aday adayı olan arkadaşlarımıza aynı seviyede olacağız. Resmi olarak bize başvuran yok. Ama farklı ilişkiler, farklı köşeler kullanılarak aday adayı olacağı söylenen isimler var. Bizim aday adaylığı sürecimiz başlamadı ve bu konuda lütfen yanlış anlamalar olmasın" şeklinde konuştu.

Programda konuşma yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Buradan baktığımızda gerçekten Kartepe'ye yakışır çok güzel bir manzara var. Dolayısıyla bu ramazanın bereketi ve aynı zamanda siyasetin bereketiyle birleşince hakikaten bu güzellikler hizmete nasip olmuş bizim ve bizler konumundaki bize, size, hepimize bu hizmette gerçekten elini taşın altına koymuş insanlara, tüm Ak parti ailesine, Ak parti camiamıza hakikaten gurur veriyor. Gece gündüz demeden çalıştığımızı en iyi sizler görüyorsunuz. Bugüne kadar 487 tane yol yaptığımızı bugün fark ettik. Sosyal faaliyetlerden sosyal yardım içerikli hizmetlerden birine bakalım dedik. Sadece ramazanlarda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yaptığımız yardımın 16 bin dolaylarında olduğunu gördük. Dünyamıza yeni gelmiş, Göbek Bağı Projesi manasında kaç tane bebeğimizi ziyaret ettiğimize baktık. Bu sayının 1700 olduğunu gördük. Tarihi ve kültürel yerlerimizin, manevi haz veren yerlerimizin ziyaretiyle alakalı sürdürdüğümüz kültür gezilerine baktığımızda bu güne kadar 13 bin kişinin bu gezilere katıldığını gördük. Rakamları arka arkaya sıraladığımızda gerçekten bunlar geçmişte hayali dahi mümkün olmayan hizmetlerdi. İşte bunlar Ak Parti Belediyecilik anlayışıyla ortaya konulan, başardığımız hizmetlerdir. Yapılan bu hizmetlere gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor. Tencere tava çalarak bu istikrarı bozmaya çalışanlara karşı bize yakışan daha fazla çalışmaktır" dedi.

Program İl Başkanı Mahmut Civelek'in konuşması ile sürdü. Yaşanan güzelliklerden rahatsız olanların olabileceğini söyleyen Başkan Civelek, yapılan iftarlarla alakalı eleştirilere dikkat çekerek, "Bu iftarı eleştirenler beşte birini yapsın da görelim. AK Parti dışında kimse böyle bir iftar düzenleyemez" diyerek konuştu. Kartepe'de çıkan adayların partilileri rehavete sürüklememesi gerektiğini söyleyen Civelek, "Bu seçimler sıradan seçimler değil. 2023-2053 hedefleri için bu seçimi almak zorundayız. Onlar var olma yok olma savaşları var, bizim de 223-2071 hedefimiz var" dedi. Konuşmaların sonrasında, partiye üye olan kişilere rozetleri takıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Hizmetlerimiz İlgi Görüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement