Karamürsel'e Gönlümüzü Verdik - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'e Gönlümüzü Verdik

Karamürsel\'e Gönlümüzü Verdik

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel'de ilçe merkeziyle Kızderbent ve Yalakdere'de incelemelerde bulundu.

16.02.2013 09:16

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel merkez ile Kızderbent ve Yalakdere'de incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ''Karamürsel'e gönlümüzü verdik. Karamürsel'e ve Karamürsel halkına sevdayla, aşkla hizmet ediyoruz'' dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA

Başkan Karaosmanoğlu'na ilçedeki temaslarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Kızderbent, Başkiraz ve Yalakdere'deki incelemelerinin ardından ilçedeki ulaşımcılarla bir araya geldi.

KARAMÜRSEL PARLAYAN YILDIZ

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen, onların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Karamürsel, Kocaeli'nin parlayan yıldızı oldu. Karamürsel'e geldiğimde nefes alıyorum. Karamürsel'i ve Karamürsellileri çok seviyorum. Biz siyaseti halka hizmet olarak algılıyoruz. Belediyecilik suyundan parkına, yolundan köprüsüne hizmet etmektir. Büyükşehir olarak, Karamürsel'e güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da Karamürsel'e ve Karamürsel halkına hizmetlerimiz devam edecek'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karamürsel'e Gönlümüzü Verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement