Kartepe'de Büyük Olmak Ayrıcalık - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Büyük Olmak Ayrıcalık

Kartepe\'de Büyük Olmak Ayrıcalık

"Alo Evlat Hattı" ekibi hizmet verdikleri ilçenin değerleri olan büyüklerini kültür gezileri kapsamında İstanbul'da ki tarihi camileri gezdirerek misafir ettiler.

06.09.2017 08:52

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projesi "Alo Evlat Hattı" ekipleri hizmet verdiği ilçenin büyüklerini onlara özel düzenledikleri kültür gezileri kapsamında İstanbul gezisinde ağırladılar.

Alo Evlat Hattı ekibi kültür gezileri kapsamında ilçenin 40 büyüğünü İstanbul'da boğaz turuna götürdü. Boğaz turu yapan Kartepe'nin büyükleri tarihi Eyüp Sultan Camii ve Sultan Ahmet Camii'lerini ziyaret ettiler.

CAMİLERİ ZİYARET ETTİLER

Sabahın erken saatlerinde Kartepe Belediyesi alo Evlat Hattı ekibi, ilçenin büyüklerini evlerinden alarak kültür gezileri kapsamında İstanbul'da boğaz turuna götürdü. Yapılan boğaz turundan çok memnun olan ilçenin büyükleri daha sonra Alo Evlat Hattı ekibi tarafından 1458 yılında Fatih Sultan Mehmet Han tarafından yaptırılan Eyüp Sultan Camii ve Ebu-Eyyup Ensari'nin kabrini ziyaret ettiler. Buradan I'nci Ahmet tarafından 1609 yılında yaptırılan Sultan Ahmet Camii'ne geçen Kartepe ilçenin büyükleri çok güzel bir gün yaşadılar.

İBADET ETTİLER

Bir an olsun Alo Evlat Hattı ekibi tarafından yalnız bırakmayan Kartepe'nin büyüklerinin duydukları mutluluk gözlerinden okunuyordu. İstanbul'un tarihi Eyüp Sultan Camii ve Sultan Ahmet Camii'lerinde ibadet etme imkanı bulan büyükler, dualarında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i unutmadılar. Başkan Üzülmez'e teşekkür eden ilçenin büyüklerine ikramlar ile güzel bir gün yaşatıldı.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Alo Evlat Hattı ekibi tarafından ilçenin büyüklerini kültür gezileri kapsamında İstanbul'da ki tarihi camilere yapılan gezi hakkında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "İlçe büyüklerimizin evlerine kapanarak hayattan kopmalarını istemiyoruz. Büyüklerimizin sosyal hayatları bizim için çok önemlidir. Kültür gezilerimiz büyüklerimizin hayatları boyunca görmedikleri yerleri görmelerini amaçlıyoruz. Bizim için özel olan büyüklerimizin duasını almaktır. Büyüklerimize sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah izin verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler faniyiz bizden sonra da bu hizmetlerin devam etmesini diliyorum. Bu projemize sonuna kadar sahip çıkarak, tüm Türkiye'de yaygınlaşarak uygulaması en büyük arzum ve hedefimizdir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Büyük Olmak Ayrıcalık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement