Kartepe'de Kurs Yararına Kermes - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Kurs Yararına Kermes

Kartepe\'de Kurs Yararına Kermes

Kartepe Şefkatiye Mahallesi'nde hizmet veren talebe yurdunun bazı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yurt yönetimi gıda kermesi düzenledi.

22.11.2013 10:59

KOÜ Arslanbey Yerleşkesi karşısında kurulan kermes hafta boyunca yükseköğrenim öğrencileri ve vatandaşların yoğun ilgisini topladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen kermese Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'da destek verdi.

Şefkatiye Talebe Yurt Müdürü Hayati Şahin ve mahallenin bayanlarının katkıları ile düzenlenen gıda kermesinden 2 bin TL gelir bekleniyor. Beş gün süre ile hafta boyunca KOÜ Arslanbey Yerleşkesi karşısında kurulan çadırlarda ev yapımı ürünlerin satışı yapıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kermese bir katkı da Belediye Başkanı Şükrü Karabalık verdi. Beraberinde meclis üyesi Orhan Akyüz ve Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri eşliğinde kermesi ziyaret eden başkan emeği geçenleri tebrik etti.

Başkan Karabalık, kermeste alış veriş yapan yükseköğrenim öğrencilerine hatır sorup onlarla sohbet etti. Hayır işinde görev alan bayanları da tebrik eden başkanın ziyaretiyle moral bulduklarını ifade eden bayanlar, verdiği destek için Başkan Karabalık'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Kurs Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement