Kaymakam Demircioğlu, 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Günü'nü kutladı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Demircioğlu, 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Günü'nü kutladı

Kaymakam Demircioğlu, 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Günü\'nü kutladı

Çorum Osmancık'ta Gazeteciler ve İdareciler Günü nedeniyle İş Adamı Aytaç Baba İlçe Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu ve Gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

13.01.2016 10:04

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla Osmancık Ulusoy Asya Dinlenme Tesislerinde bir akşam yemeği düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Aytaç Baba, İlçe Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu ile ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İşadamı Baba;Kaymakam Demiricioğlu'nun nezdinde tüm idarecilerin gününü kutladı. Ardından "Ailem kabul ettiğim gazetecilerin Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Osmancık'ın daha güzel bir yer olmasında gazetecilerin bakışlarını, eleştirilerini ve önerilerini her zaman önemsiyorum. Bana göre toplumun daha ileriye gitmesinde basın önemli bir görev üstleniyor. İl bazında Osmancık'ta ki basınımız bu anlamda görevlerinin bilinci ile hareket ediyorlar" dedi.

Çorum'un Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu,yapılan bu jestten son derece duygulandığını ifade ederek bu toplantıya vesile olan iş adamı Aytaç Baba'ya teşekkür ederek, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerin günlerini kutladı.

Gazetecilik mesleğinin zorluk ve fedakarlık taşıyan önemli meslek kollarından birisi olduğunu belirten Demircioğlu, "Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, halkın fikirlerini ve milletin iradesini ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır.diyerek, Her şartta sorumluluk duygusu ile fedakarca hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi önemli bir görevi üstlenen basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."dedi.

"10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk Mesleki Toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulunda 10 Ocak tarihi,"İdareciler Günü" olarak kabul edilmiştir. Mülki İdare amirlerimiz, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir. Halka hizmet, Hakka hizmettir. Ülkesine ve insanlarına hizmet etme vazife bilinci ile çalışan Mülki İdare Amirleri, devletimizin önemli bir yapı taşıdır. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, ülkemizin gelişmesinde, standartlarının yükseltilmesinde ve mesleki tecrübelerin paylaşılması bakımından bizler için büyük bir fırsat teşkil etmektedir. Bu özverili mesleği birlikte yürüttüğümüz tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim" ifadelerini kullandı.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kaymakam Demircioğlu, 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement