Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri\'deki Trafik Kazası

Yaralılara yardım etmek isterken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden amca çocukları, son yolculuğuna uğurlandı.

22.12.2013 16:03

Kayseri'nin Hacılar ilçesindeki trafik kazasında yaralananlara yardım etmek isterken başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren amca çocukları Coşkun ve Celal Coşkun'un cenazesi, toprağa verildi.

Coşkun (27) ve Celal Coşkun'un (33) cenazesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan aileleri tarafından alınarak Beydeğirmeni köyüne getirildi. Köydeki camide kılınan cenaze namazının ardından amca çocuklarının cenazesi, köy mezarlığına defnedildi. Coşkun ailesinin fertlerinin, cenazelerin defnedilmesi sırasında ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Erciyes Kayak Merkezi'nden dönen Niğde Üniversitesi öğrencilerini taşıyan Durmuş Ozan'ın kullandığı 51 AR 105 plakalı midibüs, Hacılar ilçesi Erenler Caddesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir evin duvarına çarpıp, bahçesine girmişti. Arkadan gelen Adem Akpınar yönetimindeki 51 HU 762 plakalı minibüs de yaralılar ile onlara müdahale eden sağlık görevlileri ve vatandaşlara çarpmıştı. Kazada, 11 kişi ölmüş, 31 kişi yaralanmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement