Kayseri Erbakan Için Fotoğraf Sergisi ve Bin Hatim - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erbakan Için Fotoğraf Sergisi ve Bin Hatim

Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan için Kayseri'de fotoğraf sergisi açıldı.

27.02.2017 15:04

Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan için Kayseri'de fotoğraf sergisi açıldı. Erbakan'ın ruhuna da bin hatim okundu.

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şube Başkanı Av. Vacit Kip, vefatının 6'ncı yılında Necmettin Erbakan'ı çeşitli etkinliklerle andıklarını bildirdi. Kip, "Erbakan hocamız, maalesef tarih tekerrür etmiş ve ancak vefatından sonra anlaşılmaya başlamıştır. Nitekim, vefatından önce genel başkanlığını yaptığı Saadet Partisi yüzde 2,5 oy almıştı. Oysa bugün hangi görüşten olursa olsun insanlar, hocamızın ne denli ferasetli bir lider olduğunu, mükemmel bir devlet adamı olduğunu, tam bir nezaket timsali olduğunu ve daha pek çok özelliğini ifade etmekten kendilerini alamıyorlar" dedi. Ülke tarihinde çok önemli bir yeri olacak olan Erbakan'ın silinmeyecek bir iz bıraktığını ve 6 yıl önce vefat ettiğini vurgulayan Vacit Kip, "Artık Prof. Dr. Necmettin Erbakan, yalnızca biz Milli Görüşçüler'in değil, hangi görüşte olursa olsun tüm Türkiye'nin değeridir, hazinesidir. Umuyoruz ki, kıymetli hocamızın görüşleri, emperyalizme ve siyonizme karşı mücadelesi, hakka ve adalete dayanan yeni bir dünya ideali, her türlü görüşe sahip kesimlere ve halkımıza örnek olur. Erbakan hocamız, hayatını siyonizmle mücadeleye adamıştı. Bizler, Erbakan hocamızın yolunun yolcuları olarak her türlü fedakarlığı son nefesimize kadar devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan ve 2 gün gezilebilecek sergide sadece fotoğraflara yer vermediklerini, aynı zamanda Necmettin Erbakan'ın sözlerinin de bulunduğunu kaydeden Kip, "Ayrıca bu yıl, Kayseri'de binin üzerinde hatim okundu. Erbakan hocamızın ruhuna hediye edilmek üzere okunan bu hatimlerin duaları da yarın akşam namazının ardından Hunat Camisi'nde yapılacak" dedi.

Kayseri Erbakan Için Fotoğraf Sergisi ve Bin Hatim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erbakan Için Fotoğraf Sergisi ve Bin Hatim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement