Kayseri Otogarı´Nda Tahliye Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Kayseri Otogarı´Nda Tahliye Gerginliği

Kayseri Otogarı´Nda Tahliye Gerginliği

Tartışma Sırasında Polis Biber Gazı Kullandı.gazdan Etkilenen 2 Kişi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Kaldırıldı.

08.06.2010 19:38

Tartışma sırasında polis biber gazı kullandı.Gazdan etkilenen 2 kişi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAYSERİ Otogarı'nda otobüs firmalarının temsilci ve çalışanları BİOAŞ'ın aidatlarını ödemedikleri iddiasıyla tahliye kararı aldığını ileri sürerek bilgisayarlarını kırdılar. Tartışma sırasında polis biber gazı kullandı.

Gazdan etkilenen 2 kişi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kayseri Otogarını işleten BİOAŞ(Büyük İstanbul Otobüs işletmeleri A.Ş.)'nin kira ve aidatlarını ödemediği iddiasıyla 15 firmayı tahliye etmek istemesi gerginlik yarattı. Otogarda yer alan otobüs işletmeleri, bilgisayarlarını kırarak karara tepki gösterdi. Firma sahipleri Garip Altemel ve İlhami Binboğa, "Aidatlarımızı Mustafa Göksel'e yatırdık. Ancak o paraları almış kaçmış. Şimdi BİOAŞ, 'O sizin ikili ilişkiniz. Bizi bağlamaz aidatlarınızı yatırın' diyor. amaçları bizi bitirmekti, ne yazık ki bittik" diye tepki gösterdi. Tartışmalar sırasında polis biber gazı kullandı. Gazdan etkilenen Fatih Ömer Göçmen (37) ve Abdulkadir Selvi (30) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Polis, gar çalışanlarından bazılarını göz altına aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Otogarı´Nda Tahliye Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement