KCK Tutuklusu Belediye Başkanlarından Cezaevi Hatırası - Son Dakika
Güncel

KCK Tutuklusu Belediye Başkanlarından Cezaevi Hatırası

KCK Tutuklusu Belediye Başkanlarından Cezaevi Hatırası

KCK/TM ana davası kapsamında tutuklu bulunan Batman Belediye Başkanı Necdet Atalay ve eski belediye başkanı Hüseyin Kalkan, çocuklarıyla birlikte cezaevinde çektirdiği fotoğrafı gazetecilere gönderdi.

12.08.2011 14:45

Terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması KCK/TM ana davası kapsamında tutuklu bulunan Batman Belediye Başkanı Necdet Atalay ve eski belediye başkanı Hüseyin Kalkan, çocuklarıyla birlikte cezaevinde çektirdiği fotoğrafı gazetecilere gönderdi.

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, eski meclis üyelerinden Baki Kuşdoğan, KCK/TM ana davası kapsamında Diyarbakır D tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Batman Belediye Başkanı Nejdet Atalay ve eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan'ı ziyaret etti. Ziyarete Nejdet Atalay'ın çocukları Siyabent ile Öykü, eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan oğlu Muhammed de katıldı. Görüşe gelenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Atalay ve Kalkan'ın, fotoğrafla birlikte gönderdiği mektupta, "Henüz ne olduğunu anlamayan, 20 aydır bizden uzak olan geleceğimizin çocuklarının fotoğrafı hatıra olarak çekildi" denildi. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KCK Tutuklusu Belediye Başkanlarından Cezaevi Hatırası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement