Kebap Brüksel'de Beğenildi - Son Dakika
Güncel

Kebap Brüksel'de Beğenildi

Kebap Brüksel\'de Beğenildi

Brüksel'de Adana, Urfa Kebap ve Tüm ızgara çeşitlerini Belçika'da yaşayan vatandaşların hizmetine sunan Tekince kebap'ın amacı Türk Kebaplarını Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek.

09.04.2014 13:41

Brüksel'de Adana, Urfa Kebap ve Tüm ızgara çeşitlerini Belçika'da yaşayan vatandaşların hizmetine sunan Tekince kebap'ın amacı Türk Kebaplarını Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek.

Brüksel'de Tekince Kebap'ın açılışına katılan Schaerbeek belediye başkanı Bernard Clerfayt ve Saint Josse belediye başkanı Emir Kır, açılış kurdelesini kestiler. Belçika'da ilk defa, 1 metre 72 cm uzunluğunda hazırlanan Adana Kebap'ı sembolik olarak ızgaraya koyarak pişirilmesini sağladılar ve servis yapılması için tencerenin kapağını açarak ilk plavi tabağa doldurdular.

Tekince kebap'ın 2. Şubesinin açılışı sebebiyle açılışa katılan davetlilere ve müşterilere Türk kebapları, ayran, tatlı ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Brüksel'de Türk Mahallesi olarak ta bilinen Schaerbeek ve Saint Josse belediyesi sınırları içinde Türk Pidecilerinin, Lokanta, pastane ve esnafların bulunduğu Chaussee de Haecht caddesi üzerinde ikinci şubesini açan Tekince'nin sahibi, iş adamı Tekin Keçe'yi bu mutlu gününde Ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Schaerbeek belediye başkanı Bernard Clerfayt, Saint Josse Belediye başkanı Emir Kır, Brüksel bölge milletvekili, Mahinur Özdemir. Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sadık Köksal, Sait Köse, meclis üyesi Derya Alıç, Saint Josse Belediye meclis üyesi Mustafa Alperen Özdemir, Milletvekili adayı Orhan Liman ve çok sayıda siyasetçi, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Tekince Kebap'ın sahibi Tekin Keçe açılışa katılanlarla tek, tek ilgilenerek teşekkür etti.

TÜRK KEBAP ÇOK GÜZEL

Tekince kebap'ın açılışını yapan Schaerbeek belediye başkanı Bernard Clerfayt Türk kebapları çok güzel diyerek beğendiğini dile getirdi. Clerfayt 'Burada ikinci şubesini açan Tekin'i tebrik ediyorum, burada zaten Türk kültürü ve mutfağını tanıtıyor Tekince kebap. Çok, çok güzel Türkish kebap dedi.

TÜRKİYE'DEKİ LEZZETLERİ BRÜKSEL'E TAŞIDIK

Brüksel'de ikinci şubesini açan Tekince Kebap'ın sahibi Tekin Keçe 'Bu gün çok mutluyum, Milletimize iyi bir hizmet verdiğimizi düşünerek ikinci şubemizi açtık. Türk lezzetlerimizi aynı şekilde burada sunmaya çalıştık, dekorasyonumuz ve lezzetlerimizle, Türkiye'de bir mekana girmiş gibi hissetmeleri için elimizden geleni yaptık. Tüm baharatlarımızı ve birçok malzemelerimizi Türkiye'den getiriyoruz bu yüzden. Müziğimiz ve sanatımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz' dedi.

KENDİMİ İSTANBUL'DA HİSSETTİM

Tekince kebap'ın açılışına katılan Saint Josse belediye başkanı Emir Kır Buradaki bütün ürünler kaliteli, az önce onları görme imkanım oldu. Tekin bence bu caddeye çok güzel bir mekan kazandırdı, kendisine çok teşekkür ederim, mahallemiz için çok iyi oldu. Bu tür pişirilen kebap'ın tadı bir başka oluyor. Kendinizi farklı bir ortamda hissediyorsunuz, Tekin bey'e söyledim, o Keman'ın sesini duyunca kendimi İstanbul'da hissettim, Keman insanı rahatlatıyor dinlendiriyor. Hakikaten ne desek az, kendisi bir sanatçı ve mutfağı sanat olarak görüyor, ikisini birleştirip güzel bir mekan kazandırdı bize, kendisine teşekkür ediyorum? dedi.

Açılışa katılan davetliler Tekince kebapta dekordan lezzete her şeyin mükemmel olduğunu, kendilerini Türkiye'de hissettiklerini ve kebapların Türk damak zevkine uygun olduğunu dile getirdiler. Keman eşliğinde Türk kebaplarının lezzetine baktılar. Yemek sonrası da Türk kahve ikramında bulunuldu. Tekince Kebap'ın açılışında çizgi film karakteri Pepe tarafından çocuklara balonlar dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kebap Brüksel'de Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement