Kılıçdaroğlu İçin Fezleke Hazırlanmasını Değerlendiren Başbakan Erdoğan: Olması Gereken Olmuştur - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu İçin Fezleke Hazırlanmasını Değerlendiren Başbakan Erdoğan: Olması Gereken Olmuştur

Kılıçdaroğlu İçin Fezleke Hazırlanmasını Değerlendiren Başbakan Erdoğan: Olması Gereken Olmuştur

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke ile ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu için, hele hele o kullandığı ifadeler için, haydi haydi olması gerekir.

10.01.2012 16:21

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke ile ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu için, hele hele o kullandığı ifadeler için, haydi haydi olması gerekir. Olması gereken olmuştur" dedi.

Başbakan Erdoğan, Meclis çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan fezleke ile ilgili olarak bir soruyu yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "Fezlekelere yabancı mısınız? Bütün arkadaşlar için bu tür fezlekeler olabiliyor. Başbakan, başbakan yardımcıları, hepsi için bu tür fezlekeler var. Aynı şeyin Sayın Kılıçdaroğlu için de, hele hele o kullandığı ifadeler için, haydi haydi olması gerekir. Olması gereken olmuştur" diye konuştu.

(MV/CK) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu İçin Fezleke Hazırlanmasını Değerlendiren Başbakan Erdoğan: Olması Gereken Olmuştur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement