Komite Üyeleri Başkan Kocamaz'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Komite Üyeleri Başkan Kocamaz'a Teşekkür Etti

Komite Üyeleri Başkan Kocamaz\'a Teşekkür Etti

2013 Mersin XVII. Akdeniz Olimpiyat Oyunları Genel Koordinatörlüğü çalışanları, Tarsus'ta bulunan spor tesislerini gezdiler.

30.11.2012 16:49

Komitede Organizasyonun Spor Departmanı Direktörü Vedat Yüksel, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, mimar Ümit Buğdaycı, peyzaj mimarı Gürkan Arzu, Müsabaka Destek Hizmetleri birim Sorumlusu Melis Oğuz ve Tarsus TFF HİF Sorumlusu Tuncay Beyceoğlu'nun hazır bulunduğu inceleme gezisinde üyeler tesislere hayran kaldılar.

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen spor tesislerini inceleyen komite üyeleri, Faruk Sodan, Kırklar Sırtı, Erkut Kuzeyman, Yunus Emre Spor Tesisleri başta olmak üzere Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonunda müsabakalar yapılabileceğini kaydettiler.

Tarsus Belediyesi'nin örnek tesisleri hayata geçirdiğini vurgulayan komite üyeleri, birçok ilde olmayan tesisin burada bulunduğunu söylediler.

Olimpiyatların bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden ASKF Başkanı Mithat Ertaş, "Tesisleri şu an olumlu bulduk. Çok büyük eksiklikleri yok ama yapılması gereken şeylerde var bunların tespitlerini biz rapor halinde vereceğiz. Tarsus'ta örnek tesisler bulunuyor. Emeği geçenlere ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ederiz" dedi.

Mimar Ümit Buğdayıcı ise "Şu anda tesisleri incelemek üzere buradayız ve gördüğümüz kadarıyla tesisler bizi çok mutlu etti. Eksikler çok fazla değil, ufak tefek düzeltmeler yapıp, Avrupa standartlarına ulaşacak tesislere sahibiz. Onun için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Komite Üyeleri Başkan Kocamaz'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement