Kömürcü Birlikleri Denetledi - Son Dakika
Güncel

Kömürcü Birlikleri Denetledi

Kömürcü Birlikleri Denetledi

Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Selman Kömürcü Suruç'ta Jandarmanın sorumluluk bölgelerindeki sınır birliklerini denetledi.

07.05.2015 11:22

Şanlıurfa Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü Suruç'ta birlikleri denetleyerek İlçe Jandarma Komutanı Ümit Çelik'ten bilgi aldı.

Gün boyu sınırda birlikleri denetleyen yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Jandarma komutanı daha sonra Türkiye'ye sığınan Kobanili Kürtler için yaptırılan 32 bin 500 kişi kapasiteli Suruç AFAD Konaklama Tesisini ziyaret etti.

Burada Kamp Müdürü Mehmet Han Özdemir, Merkez Yönetici Yardımcıları Mahmut Aksu, Abdurrahman Aksu ve İskender Yüksel tarafından karşılanan Jandarma komutanı ilk olarak çadır kentin basın ve sergi çadırını geçerek Suriye'deki dramın anlatıldığı "Savaştan Kaçış ve Sonrasında Yaşananlar" adlı resim sergisini gezdi.

Çadır kentin Basın sorumlusu Arif Faraç'tan bilgi alan İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü gezisinin sonunda Anı defterini imzalayarak "Buradaki resim sergisini gezerken o günlere yeniden döndük. Tel örgülerin dışında toprağımıza ayak basmak için bekleyen insanların o psikolojileriyle toprağımıza ayak basmasıyla o insanların yüzlerinin gülmesi mutluluklarına sevinç gözyaşlarına şahit olduk"diye yazdı.

Kömürcüye burada Jandarmanın sınırdaki çalışmalarının bir kaçının resmedildiği fotoğraf hediye edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kömürcü Birlikleri Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement