Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şehit annesini ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şehit annesini ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şehit annesini ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli'de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci'nin annesi Nurdan Cebeci'yi Anneler Günü'nde evinde ziyaret etti. Başkan Mutlu, ziyarette çiçek takdim ederek şehit annesinin gününü kutladı. Şehit annesi Nurdan Cebeci ise ziyaretten dolayı teşekkür etti.

12.05.2024 16:07  Güncelleme: 16:09

(İZMİR)- Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli'de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci'nin annesi Nurdan Cebeci'yi Anneler Günü'nde evinde ziyaret etti.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli'de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci'nin annesi Nurdan Cebeci'yi evinde ziyaret etti. Anneler Günü dolayısıyla yaptığı ziyarette Başkan Mutlu, şehit annesi Nurdan Cebeci'ye çiçek takdim ederek gününü kutladı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Şehit annesi Nurdan Cebeci sohbet eden Başkan Mutlu, "Biz de şehit annelerinin birer çocuğuyuz. Anneler Günü'nde onların yanlarında olduğumuzu göstermek, biraz dertleşmek istedik. Şehit Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci'nin nezdinde kıymetli şehit annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

ŞEHİT ANNESİNDEN BAŞKAN MUTLU'YA TEŞEKKÜR

Şehit annesi Nurdan Cebeci de ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Mutlu'ya, "Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Böyle anlamlı bir günde bizi unutmadığınız ve kapımızı çaldığınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şehit annesini ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement