"Kontra Bakış 2" Sahnelenecek - Son Dakika
Güncel

"Kontra Bakış 2" Sahnelenecek

"Kontra Bakış 2" Sahnelenecek

"Kontra Bakış" isimli tiyatro oyunu Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde tiyatro severler ile bir kez daha buluşacak.

17.12.2011 10:09

Yeniden gülmeye hazır olun

Tiyatrocu – Showman İsmail'in Akgül'ün sahnelediği "Kontra Bakış" isimli tiyatro oyunu Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde tiyatro severler ile bir kez daha buluşacak…

Antakya'lı Tiyatrocu – Showman İsmail Akgül'ün tek başına sahne aldığı "tek kişilik gösteri" şeklindeki "kontra bakış" isimli oyun kısa bir süre sahnelenmişti. Oyun yoğun istek üzerine "Kontra Bakış 2" ismiyle ve yenilenmiş formatıyla bir kez daha sahnelenecek.

Yaşamda karşılaşılan bir çok olaya ters ve farklı açılardan bakılan oyun ile ilgili olarak açıklama yapan İsmail Akgül, "oyunumuz aynı formatta olacak. Ancak yeni eklenen bölümler ile daha güzel bir hale geldi. Yüzde 80 yeni bölümler ekledik. Daha iyi bir performans sergileyeceğim. Bu oyun ayrıca interaktif bir gösteri olacak. Seyirci ile bütünleşeceğiz. Sahneye davet edeceğim seyircilerimizi de oyuna dahil edecek ve kahkaha dolu karşılıklı diyaloglarımız" dedi. Akgül, birinci oyunda yaptıkları hataları düzelterek, daha iyi bir oyun hazırladıklarını ve seyircilerin gülmenin keyfini daha fazla çıkaracağını söyledi.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, MKM'de kültür ve sanat etkinliklerinin artarak devam ettiğine dikkat çekerek, "Tiyatrocu – showman İsmail Akgül'ün, tek kişilik oyununda farklı bir performans sergilenecek. Birinci oyunda izleyiciler bir kahkaha tufanı yaşamışlardı. Komedi türü tek kişilik stand – up gösterisi iki bölüm halinde sahnelenecek. Oyunda bir çok şarkı, kahraman, günlük yaşamda karşılaşılan olaylar farklı ve mizahi bir yaklaşım ile ele alınacak. Tiyatro severleri bu güzel gösteriye, kahkaha dolu anlar yaşamak için bekliyoruz. ZORKUN MEDYA ve Hatay'ın Haber Merkezi www.antakyahaber.net yaşam portalının BASIN sponsoru olduğu oyunun Yönetmenliğini Mesut Kurt ve Müziğini Hasan Şeker yapıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kontra Bakış 2' Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement