Küçük Sanayi Sitesi Köprülü Kavşağı Projesi - Son Dakika
Güncel

Küçük Sanayi Sitesi Köprülü Kavşağı Projesi

Küçük Sanayi Sitesi Köprülü Kavşağı Projesi

Başkan Ergün İller Bankası'ndan müjde ile döndü.

15.06.2012 09:13

MANİSA Belediyesi'nin İller Bankası'na sunduğu projelerinden bir tanesi olan Küçük Sanayi Sitesi Köprülü Kavşağı projesinin yapımı için İller Bankası'ndan onay çıkmasının ardından ihale tarihi de belli oldu. İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İller Bankası ile sürekli istişare halindeyiz. Kendileri ile yaptığımız görüşmede KSS Köprülü Kavşağı projemizin onayını da alarak döndük" dedi.

İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan'ı geçtiğimiz hafta Ankara'da ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'ya müjdeyle döndü. Manisa Belediyesi'nin İller Bankası onayını bekleyen projelerinden olan KSS Köprülü Kavşağı projesinin onayının alındığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Candan ile yaptığımız görüşme, oldukça olumlu geçti. Zaten İller Bankası ile gerek Genel Müdürlük bazında, gerekse de Bölge Müdürlüğü bazında sürekli istişare halindeyiz. Sağ olsun gerek Genel Müdürlük, gerek Bölge Müdürlüğü yönetim kurulu ilgi ve alakalarını bizden esirgemiyorlar. Projelerimizin onayı, kredilendirilmesi gibi konularda Belediyelere önemli katkıları var. Bu nedenle Sayın Candan nezdinde tüm İller Bankası yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

İHALE TARİHİ 11 TEMMUZ

İller Bankası Genel Müdürlüğü ziyaretinden eli boş dönmediklerini belirten Başkan Ergün, "Kenan Evren Sanayi Sitesi bölgesinde trafiği rahatlatacak olan projemiz Köprülü Kavşak, İller Bankası onayından geçti. İhale tarihimizi de netleştirdik. Kenan Evren Sanayi Sitesi trafiğini ve kentin sanayi ile bağlantısını kapsayan önemli bir yer olan kavşak için son derece önemli projemizin ihalesini 11 Temmuz Çarşamba günü, saat 10.00'da Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Sanayi Sitesi Köprülü Kavşağı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement