Kursiyerlerin İlk Resim Sergisi Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kursiyerlerin İlk Resim Sergisi Görücüye Çıktı

Kursiyerlerin İlk Resim Sergisi Görücüye Çıktı

Tarsus Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerlerinin ilk resim sergisi görücüye çıktı.

12.09.2013 11:43  Güncelleme: 11:42

Tarsus Belediyesi tarafından Fevziçakmak Mahallesi'nde bulunan eski itfaiye binasına yapılan tadilattan sonra hizmete giren Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi'nde kurs gören öğrenciler, ilk resim sergilerini açtı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde açılan sergide kursiyerlerin resimleri büyük beğeni kazandı.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi Resim Öğretmeni Nihan Kalpak, böylesine güzel bir sergi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kalpak, "Ben öncelikle böyle bir imkanı bize sağladığı için Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ediyorum. Öğrencilerim 3 aydan daha kısa sürede böyle çalışmalar çıkaracaklarına belki inanmıyorlardı ama ben inanıyordum yapılan bu çalışmalar için kursiyerlerime de çok teşekkür ediyorum. Sanat hayatlarında bundan sonraki dönemlerde başarılar diliyorum ve bu uğraşı devam ettirmelerini temenni ediyorum. Bu çalışmalarda ve sergide emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu resim sergisinin çok anlamlı olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerlerine teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Tufan, "Bu mekanda bugüne kadar çok açılışlar yaptık ama bu en anlamlısı ve Tarsus Belediyesinin hayata geçirdiği Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerlerinin resim sergisi bu sergi. Yapılan masrafların ve emeğin bugün karşılığını alıyoruz ve bu yüzden çok mutluyuz kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Tarsus Belediyesi hizmet belediyeciliğinin paralelinde sosyal belediyeciliği de götüren ülkemizdeki ender belediyelerden birisi. İnşallah bu etkinlikleri önümüzdeki yıllarda daha geniş daha sık ve daha büyümüş olarak göreceğiz. Biz yine parklar yollar ve altyapı çalışmaları yapacağız ama paralelinde sosyal belediyeciliği de devam ettireceğiz. Bundan sonra bu tür faaliyetler artarak devam edecek. Bu sergiye emek veren değerli kursiyer kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve diğer branşlarda kurslarına devam eden kursiyerlerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Resim sergisi 30 Eylül 2013 tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kursiyerlerin İlk Resim Sergisi Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement