Kütahya'da atıl vaziyetteki park yenilendi - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da atıl vaziyetteki park yenilendi

Kütahya\'da atıl vaziyetteki park yenilendi

Kütahya'da bulunan atıl vaziyetteki Küçük Park, alt ve üst yapısı yenilenerek hizmete açıldı. Belediye Başkanı Alim Işık, parkın açılış töreninde yaptığı konuşmada, parkın tamamen yenilenerek vatandaşların kullanımına sunulduğunu belirtti. Yapılan yenileme çalışmalarıyla birlikte şehir merkezindeki birçok atıl alanın da Kütahyalıların kullanımına kazandırıldığını ifade eden Işık, parkın çevresine duvar yapmadıklarını ve vatandaşların parkı sahiplenmesini istediklerini söyledi. Ayrıca, daha önce birçok metruk alanın da rehabilite edilerek hizmete sunulduğunu belirtti.

31.12.2023 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da atıl vaziyetteki park, alt ve üst yapısı yenilenerek hizmete hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Alim Işık, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Küçük Park'ın açılış töreninde yaptığı konuşmada, atıl vaziyetteki parkın tamamen yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla atıl durumda olan birçok sosyal alanın Kütahyalıların kullanımına kazandırıldığını belirten Işık, "Bu parkla birlikte şehrimizin merkezinde birçok atıl durumda olan ve maalesef adeta uyuşturucu pazarlayıcılarının mekanı haline gelmiş bu yerleri onlardan kurtarmamız gerekiyordu. Onun için hiçbir parkın çevresine duvar yapmadık. Vatandaşımız sahiplensin, esnafımız sahiplensin bu kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı, vatandaşlarımızı koruyalım düşüncesiyle çok hassas davrandık." diye konuştu.

Işık, bu güne kadar birçok metruk alanın da yapılan çalışmalarla rehabilite edilerek vatandaşların hizmetine sunulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da atıl vaziyetteki park yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement