Kuyucak'ta 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kuyucak'ta 29 Ekim Coşkusu

Kuyucak\'ta 29 Ekim Coşkusu

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı.

29.10.2017 15:27

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanında Kuyucak Kaymakamı Selami Işık ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ün törene katılan halkın ve okulların bayramını kutlamasıyla başladı.

Halkın yoğun katılım gösterdiği törene Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Belediye Başkanı Metin Errtürk, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Selami Işık, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında "Bugün Cumhuriyetin ilan edildiği, egemenliğin kaynağının millete ait olduğunu ifade eden, devlet sisteminin kabul edildiği gündür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere göğsünü siper etmiş tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Kuyucak Anadolu Lisesi, Kuyucak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Kuyucak İmam Hatip Ortaokulu, Cengiz Topel İlkokulu ve Ertuğrul Gazi İlkokulu'ndan öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudular. Kuyucak Halk Eğitim Merkezinin hazırladığı halk oyunları gösterileri sunuldu. Şiir, kompozisyon ve resim alanında okullar arası yapılan yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kuyucak Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde tören geçişi yapılarak kutlamalar sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuyucak'ta 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement