KVK'nın Sosyal Medyası Proximity İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

KVK'nın Sosyal Medyası Proximity İstanbul'da

KVK\'nın Sosyal Medyası Proximity İstanbul\'da

KVK'nın sosyal medyası Proximity İstanbul tarafından yönetilecek.

03.10.2012 12:10

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe Türkiye'nin lider firması KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş. sosyal medya konusunda uzman Proximity İstanbul ile yeni bir işbirliği başlattı. KVK'nın Facebook ve Twitter sayfaları bundan sonra Proximity İstanbul tarafından yönetilecek.

Satış sonrası hizmet desteği ile de her zaman müşterilerinin yanında olan KVK'nın sosyal medyada yer alan www.facebook.com/kvkturkiye, www.twitter.com/kvkturkiye ve www.twitter.com/kvkteknik sayfalarının yönetimi Proximity İstanbul tarafından gerçekleştirilecek. KVK, Proximity İstanbul ile sosyal medyada takipçilerine daha yakın olabilecek ve sosyal medyadaki şikâyetler anında değerlendirilip çözüm önerileri sunabilecek. Aynı zamanda takipçiler www.facebook.com/kvkturkiye adresinde bulunan "İletişim Formu" aracılığıyla şikayet ve önerilerini paylaşabilecekler. Ayrıca Facebook ve Twitter sayfaları üzerinde satışı gerçekleştirilen ürünler, kampanyalar ve servisler hakkında paylaşımlar gerçekleştirilecek.

Proximity İstanbul

Omnicom Group çatısı altında yer alan, BBDO ile bağlantılı çalışan ve 50 ülkede 67 ofisi, 2.500'den fazla çalışanı olan Proximity, dünyanın en çok ödüllendirilen dijital, direct ve CRM global network ünvanını taşıyor.

Proximity İstanbul olarak;

- veri ve iç görüye dayanan güçlü yaratıcı fikirlerle, markaları insanlar için;

- doğrudan pazarlama ve CRM alanındaki birikimimizle de insanları markalar için daha değerli hale getiriyoruz.

Kısacası, tüketici ile marka arasındaki ilişkiyi yöneterek, müşterilerimiz için değer yaratıyoruz. Sosyal medya iletişimi odağımızın yanı sıra, ağırlıklı olarak sosyal CRM, tüketici etkileşim stratejisi ve planlaması, dijital pazarlama ve etkinlik pazarlaması konularında 3M, Ataonline, Biscolata, DHL, Erikli, HP, İstinyePark, Karaca, KVK, Milango, NutyMax, Arzum ve Şölen Çikolata gibi markalara hizmet veriyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KVK'nın Sosyal Medyası Proximity İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement