Lg'nin L70 Model Cep Telefonu Turkcell'lilere Özel Satışta - Son Dakika
Güncel

Lg'nin L70 Model Cep Telefonu Turkcell'lilere Özel Satışta

Lg\'nin L70 Model Cep Telefonu Turkcell\'lilere Özel Satışta

LG ile işbirliği yapan Turkcell, L70 model cep telefonunu Turkcell'lilere özel olarak satışa sundu.

30.04.2014 10:02

LG ile işbirliği yapan Turkcell, L70 model cep telefonunu Turkcell'lilere özel olarak satışa sundu.

Turkcell açıklamasına göre şirket, dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileriyle müşterilerine avantaj sağlayan iş birlikleri kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda LG'nin L70 model cep telefonu, Turkcell'lilere özel olarak raflardaki yerini alacak.

Kampanya kapsamında LG L70'ler, 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 14 liradan başlayan fiyatlar ya da 589 lira olarak peşin fiyata alınabilecek. Ayrıca Turkcell TV, Akıllı Depo ve Goller Cepte gibi servislerinin de dahil olduğu 9 Turkcell uygulaması, tüm LG L70'lerde yüklenmiş olacak.

Söz konusu telefonu alan tüketiciler, Turkcell'in uygulama dükkanı T-Market.com'dan 1 ay süresince kullanabilecekleri 100 liralık uygulama indirme hakkı da kazanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Terminal ve Üretici Yönetimi Direktörü Gökhan Güleç, Turkcell olarak ileri teknolojiyi erişebilir fiyata sunmayı önemsediklerini, daha geniş kitlelerin akıllı telefon dünyasının mucizelerinden faydalanabilmesi için olanaklar oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Bu vizyonu hayata geçirirken Turkcell'lilerin daima bir adım önde olması amacıyla çok değerli iş birliklerine imza attıklarını aktaran Güleç, şunları kaydetti:

"Sadece Turkcell'lilere özel olarak satışa sunulan LG L70'i aynı zamanda Turkcell'liler için özelleştirdik. Ön yüklü gelen çeşitli uygulamalarımız, müşterilerimizin Turkcell deneyiminden yalnızca iletişim için değil aynı zamanda teknoloji ile hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmek için de faydalanabilmelerini sağlıyor. Uygun fiyatı, geniş ekranı, şık tasarımıyla LG L70'in müşterilerimizden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lg'nin L70 Model Cep Telefonu Turkcell'lilere Özel Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement