Lider Fenerbahçe'ye 1 Puan Yetiyor - Son Dakika
Güncel

Lider Fenerbahçe'ye 1 Puan Yetiyor

Lider Fenerbahçe\'ye 1 Puan Yetiyor

LİDER FENERBAHÇE'YE 1 PUAN YETİYORSARI-LACİVERTLİLERİN GRUPTAN ÇIKAMAMASI İÇİN FEYENOORD'UN FARKLI GALİP GELMESİ LAZIMMANCHESTER'A ZORYA DEPLASMANINDA BERABERLİK YETİYORUğur DEMİRKIRDI, İSTANBUL-DHAUEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda liderliğini devam ettiren Fenerbahçe'nin 10, ikinci Manchester...

25.11.2016 10:07

LİDER FENERBAHÇE'YE 1 PUAN YETİYOR

SARI-LACİVERTLİLERİN GRUPTAN ÇIKAMAMASI İÇİN FEYENOORD'UN FARKLI GALİP GELMESİ LAZIM

MANCHESTER'A ZORYA DEPLASMANINDA BERABERLİK YETİYOR

Uğur DEMİRKIRDI, İSTANBUL-DHA

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda liderliğini devam ettiren Fenerbahçe'nin 10, ikinci Manchester United'ın 9, üçüncü Feyenoord'un 7 puanı bulunuyor. Son sırada 2 puanlı Zorya yer alıyor.

Fenerbahçe gruptaki son maçını 8 Aralık'ta Feyenoord ile deplasmanda saat 21.00'de oynayacak. Sarı-Lacivertli takım bu maçı kaybetmediği takdirde gruptan çıkacak. Yenilgi halinde Feyenoord da puanını 10'a çıkaracak ve iş averaja kalacak. Fenerbahçe ilk maçta Feyenoord'u 1-0 yenmeyi başarmıştı. Fenerbahçe'nin deplasmanda yenilse bile tek farklı yenilgi alması lazım. Sarı-lacivertliler bu maçı da kazanıp gruptan lider çıkmak niyetinde.

Manchester ise Zorya deplasmanına gidecek.

Grubun diğer maçında İngiliz ekibi Manchester United konuk ettiği Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 35. dakikada Wayne Rooney, 69. dakikada Juan Mata, 75. dakikada Feyenoord kalecisi Brad Jones'un kendi kalesine ve 90+2.dakikada Jesse Lingard'ın attığı gollerle 4-0 yendi ve tur şansını son maça taşıdı. Manchester farklı galibiyet ile averaj anlamında da avantaj yakaladı . İngiliz ekibi Zorya ile berabere kalsa bile 10 puana ulaşacak ve gruptan çıkacak.

Özetle; Fenerbahçe'nin gruptan çıkamaması için Feyenoord'un en az 2 farkla kazanması ve Manchester United'ın en az 1 puan alması gerekiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lider Fenerbahçe'ye 1 Puan Yetiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement