Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika
Güncel

Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

Erzincan'da bitlenen saçlarını benzinle yıkamak isteyen 16 yaşındaki genç kız, sobayla temas edince tüm vücudunu alevler sardı. Babası tarafından kurtarılan genç kızın tedavisi sürüyor.

06.03.2019 12:20  Güncelleme: 13:39

Erzincan'da bitlenen saçlarını okuldaki arkadaşlarının tavsiyesi üzerine benzinle yıkamak isteyen lise öğrencisi 16 yaşındaki Gözde K., sobayla temas edince alevler içinde kaldı. Babası tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan Gözde K., sevk edildiği Erzurum'da tedaviye alındı. Ailesinin maddi durumu iyi olmayan genç kız için sosyal medyadayardım kampanyası başlatıldı.

Olay, 3 Mart günü saat 22.00 sıralarında İzzetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Fikriye- Erdal K. çiftinin 4 çocuğundan biri olan Gözde K., arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bitlenen saçlarını benzinle yıkamak için banyoya girdi. Gözde K., banyo kazanını yakmakta kullandıkları benzinden bir miktar saçlarını döktü. Ancak bu sırada saçları sobayla temas edince, Gözde K., alevler içinde kaldı.

HASTANEYE KALDIRILAN GENÇ KIZ TEDAVİ ALTINDA

Çığlık seslerin duyan Erdal K., banyonun kapısını kırarak içeri girdi. Kızını havluya sararak güçlükle alevleri söndüren Erdal K., sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese sevk edilen ambulansla Gözde K., hastaneye kaldırıldı, ilk müdahalesinin ardından da Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Genç kız, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

KIZINA MÜDAHALE EDERKEN ELLERİ YANDI

Kızını kurtarırken ellerinden yaralanan ve aynı hastanede tedavisi süren Erdal K., kabus dolu anları şöyle anlattı:

"Kızımın saçında bitler oluşmuş. Okuldaki arkadaşları da bunun çözümünün saçlarını benzinle yıkamak olduğunu söylemiş. Banyo kazanını yakmakta kullandığımız benzinden bir miktar saçına dökmüş. Bu sırada eğilirken, saçları sobada alev almış. Kızımın çığlıkları üzerine banyoya koştuk. Kapıyı kilitlediği için kendisi çıkmayı başaramamış.

Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİĞİMDE ALEV ALMIŞTI

Kapıyı kırıp içeriye girdim. Kızım alev almıştı. Havluya sarıp söndürdüm. Hemen 112'yi aradık ve hastaneye kaldırdık. Kanaması var, ameliyat oldu. Sürekli pansuman yapılıyor. Allah'ım yavrumuzu bize bağışlasın. Ben ailemin geçimini düğünlerde zurna çalarak sağlıyorum. Kızımın bu hale gelmesinin tek nedeni maddi imkansızlık."

Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

SOSYAL MEDYADA YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Bu arada, ailesinin maddi durumu iyi olmayan Gözde K. için sosyal medyada Gönüllü Gençler Derneği tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lise Öğrencisi Gözde, Bitlenen Saçlarını Benzinle Yıkamak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Abuzer kömürcü: Bitli pakize 4 43 Yanıtla
    Abuzer kömürcü: Hahahha 1 16 Ferda: Bu Nasl yorum vicdansz 10 1
  • Serkan dev: Allah olsaydi bu olay olmazdi hani garibanlarin allahi vardi bence yok bu dunyada sadece zenginin parasi var bir garibana allahin yardim ettigini gormedim ben 2 35 Yanıtla
    PAZARLAMACIII: KARDEŞ Bİ DEFOL. 0 0
  • Ufuk : Mevlam acılarını dindirsin inşallah çok üzüldüm allah kimseye evlat acısı ve yanarak ölümle sınamasın 35 0 Yanıtla
  • İstenmeyen tüy: Yavrum benim yaa.. Rabb'm Şafi ismi ile şifa ihsan etsin insallah.. 22 0 Yanıtla
  • Paşalı: Sen yardım et yarabbim 22 0 Yanıtla
  • ZILGIT......: Gariban ne devletten yardım istemeyi bilir ne hangi kurumların yardımı hangi şartlarda verdigini bilebilir....ama keko lar inanın kamuda çalışan memurdan hatta yardım dagıtan kurumun memurun dan daha iyi biliyorlar devlet nasıl sögüşlenir..sonrada hacı memo hacı haso olurlar...ama böyle gariplerde 14 1 Yanıtla
  • Ahmet kara: Ah ah,yazik olmus kizcagiza.,bit sampuani var, sadece 10.tl.bir yikama yetiyor.ah imkansizlik,ah kadersizlik. 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement