TTF Başkanı Tural Batman'da Spor Kompleksinin Temelini Attı - Son Dakika
Güncel

TTF Başkanı Tural Batman'da Spor Kompleksinin Temelini Attı

TTF Başkanı Tural Batman\'da Spor Kompleksinin Temelini Attı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TTF Başkanı Osman Tural ile beraber Batman'da tenis spor kompleksinin temelini attı.

13.03.2014 16:26  Güncelleme: 16:24

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Osman Tural ile beraber Batman'da tenis spor kompleksinin temelini attı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde Türkiye Tenis Federasyonu tarafından kurulacak tenis spor kompleksinin temel atma törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TTF Başkanı Osman Tural, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, Batman Valisi Yılmaz Arslan, kamu kurum müdürleri ve tenis sporcuları katıldı. İki kapalı ve dört açık şekilde yapılacak olan tenis kompleksinin temel atma töreninde konuşan TTF Başkanı Osman Tural, temeli atılan tenis spor kompleksinin Türkiye'nin 3 büyük şehrinden sonra Batman'da yapıldığını belirterek, "Bu tesisin önemi Türkiye'de tenis sporlarına bakışla ilgili anlayışın değişmiş olmasını simgelemesi anlamında çok önemlidir. Türkiye'nin hiçbir yerinde İstanbul, İzmir ve Ankara dışında böyle bir tesis yok. İlk defa böyle bir tesis Anadolu'da Türk sporuna kazandırmış olacağız" dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise teniste yetişecek gençlerin Türkiye'ye katkı sağlayacağını ifade ederek, "Batman'da değişik dallarda Türkiye şampiyonları var bu da gurur vericidir. Ümit ederim teniste de bu başarıları yakalarız. Bu başarılara tesisler büyük bir katkı sağlıyor" diye konuştu.

Konuşma sonrasına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Tural, tenis spor kompleksinin temelini atarak öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TTF Başkanı Tural Batman'da Spor Kompleksinin Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement