Manisa Valisi Bektaş'ın Sosyal Medya Merakı - Son Dakika
Güncel

Manisa Valisi Bektaş'ın Sosyal Medya Merakı

Manisa Valisi Bektaş\'ın Sosyal Medya Merakı

Manisa’nın yeni Valisi Erdoğan Bektaş, İsmail Akçura için düzenlenen Fahri Doktora töreninde her anı cep telefonu ile fotoğraflayarak twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

25.06.2014 15:30

Manisa'nın yeni Valisi Erdoğan Bektaş, İsmail Akçura için düzenlenen Fahri Doktora töreninde her anı cep telefonu ile fotoğraflayarak twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Özellikle gençler arasında yaygın bir şekilde kullanılan sosyal medya son zamanlarda devlet erkanı tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Manisa'nın yeni Valisi Erdoğan Bektaş da sosyal medyayı sık kullanan isimlerden biri. Bugün Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde İsmail Akçura için düzenlenen Fahri Doktora ünvanı tevdi törenine katılan Vali Bektaş, törenin her anını cep telefonu ile fotoğraflayarak twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Manisa'yı tanımaya çalışan Vali Bektaş, çektiği fotoğrafların altına yazdığı mesajlarla da dikkat çekti. Fahri doktoranın ne olduğunu bilmeyenler için "Fahri doktora böyle bir şey" yazan Vali Bektaş, Manisalıların yakından tanıdığı İsmail Akçura için ise, "Bu da İsmail bey. İsmail Akçura Bey ve ailesi. İsmail Beyi hizmetlerinden dolayı kutluyoruz. Üniversitemize de teşekkürler"

Twitter hesabında 2 bin 283 takipçisi bulunan Vali Bektaş, bugüne kadar 3 bin 181 twit attığı görüldü. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa Valisi Bektaş'ın Sosyal Medya Merakı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement