Manisaspor'da Kaptan Barbaros Kadro Dışı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Kaptan Barbaros Kadro Dışı

Manisaspor\'da Kaptan Barbaros Kadro Dışı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın rakibinin 10 puan önünde şampiyonluğa koşan Manisaspor'da takım kaptanı Barbaros Barut, süresiz kadro dışı bırakıldı.

05.03.2016 16:03

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın rakibinin 10 puan önünde şampiyonluğa koşan Manisaspor'da takım kaptanı Barbaros Barut, süresiz kadro dışı bırakıldı. Barbaros'un son Kocaeli Birlikspor galibiyetinin primleri nedeniyle sergilediği saygı sınırlarını zorlayan tavırları nedeniyle kadro dışı kaldığı açıklandı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kocaeli Birlikspor ile oynadığımız karşılaşma sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'ün destekleriyle kulübümüze 115 bin TL nakit ve 20 Nisan 2016 tarihli 50 bin TL'lik çek ile maddi bir kaynak sağlanmıştır. Ergün'ün de bilgisi dahilinde nakit paranın 100 bin TL'lik kısmı vadesi gelen futbolcu çeklerine ödenmiştir. 7 Mart Pazartesi günü çek iade edilerek Ergün'ün destekleriyle nakde çevrilecek, bunun yanı sıra kulübe 100 bin TL daha kaynak sağlanıp elde edilecek toplam 165 bin TL futbolcularımaza galibiyet primi olarak dağıtılacaktır. Sezon başından bu yana büyük özverilerde bulunan futbolcularımızın bu özverilerinin devam ettiği süreçte kendilerine konuyla ilgili bütün detaylı bilgilendirme yapılıyor. Profesyonel futbolcumuz, kaptanımız Barbaros Bahadır Barut'un saygı sınırlarını zorlayan ve yaşanılan bu süreci krize çevirme yönündeki tutumu ise göz ardı edilemez bir hal almış ve futbolcu yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Kaptan Barbaros Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement