Maskeli Soygunculara, 12 Yıl 6 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

Maskeli Soygunculara, 12 Yıl 6 Ay Hapis

Maskeli Soygunculara, 12 Yıl 6 Ay Hapis

Konya'da bir akaryakıt istayonuna kar maskeleriyle girip, çalışanları bıçak ve tabancayla tehdit edip 800 TL'yi alıp kaçmaktan tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Uğur Deveci ve arkadaşı 24 yaşındaki Uğur Çeçen, 12'şer yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.09 Ekim 2011 tarihinde saat 00.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna kar maskeli olarak gelen Uğur Deveci ve Uğur Çeçen, ellerindeki bıçak ve tabancayla çalışanları tehdit edip zorla para istedi.

13.12.2011 14:00

Konya'da bir akaryakıt istayonuna kar maskeleriyle girip, çalışanları bıçak ve tabancayla tehdit edip 800 TL'yi alıp kaçmaktan tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Uğur Deveci ve arkadaşı 24 yaşındaki Uğur Çeçen, 12'şer yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

09 Ekim 2011 tarihinde saat 00.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna kar maskeli olarak gelen Uğur Deveci ve Uğur Çeçen, ellerindeki bıçak ve tabancayla çalışanları tehdit edip zorla para istedi. Çalışanlardan İsmail Soylu'nun direnmesi üzerine ellerindeki bıçağı rastgale sallayıp Soylu'yu sol elinden hafif yaralanan 2 sanık, 800 TL'yi alıp kiraladıkları otomobille kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtları sayesinde kimlikleri saptanan Uğur Çeçen ve Uğur Deveci, polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadelerinde soygundan elde ettikleri parayla uyuşturucu hap aldıklarını belirten 2 kişi tutuklandı.

1'in Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli yağma' suçundan tutuklu olarak yargılanan Uğur Deveci ve Uğur Çeçen bugün son kez hakim karşısana çıktı. Mahkeme heyeti akaryakıt istasyonu çalışanlarından Mehmet Yılmaz'ı tanık olarak dinledi. Olayı anlatan Mehmet Yılmaz, "Bizi tehdit ettiler. Arkadaşımı da yaraladıkları için biz üzerimizde bulunan 800 TL'yi verdik. İki şüpheli parayı aldıktan sonra kaçtı" dedi.

Heyet, 2 sanığa son sözünü sordu. Sanıklardan Uğur Deveci konuşmazken, Uğur Çeçen suçlamaları kabul etmedi. Çeçen savunmasında, "Olay günü annem ve babamla beraber evde oturuyordum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, Uğur Çeçen ve Uğur Deveci'ye 'nitelikli yağma' suçundan 12'şer yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Bir gün sonra aynı yöntemle başka bir akaryakıt istasyonunda soygun gerçekleştiren 2 kişinin o soygunla ilgili de 'nitelikli yağma' suçundan yargılanmalarına devam ediliyor. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maskeli Soygunculara, 12 Yıl 6 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement