Mastöb Ankara'dan, Namık Hakan Durhan'a Şükran Plaketi - Son Dakika
Güncel

Mastöb Ankara'dan, Namık Hakan Durhan'a Şükran Plaketi

Mastöb Ankara\'dan, Namık Hakan Durhan\'a Şükran Plaketi

MASTÖB Ankara Şubesi, MHP eski Milletvekili Namık hakan Durhan'a, şubeye katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

28.06.2011 09:55

Malatya Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi yönetimi, şube faaliyetlerine maddi ve manevi katkılarından dolayı 21. dönem Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Namık Hakan Durhan'a teşekkür plaketi verdi.

MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Bahattin Atila ve Yönetim Kurulu üyeleri, Namık Hakan Durhan'ı Ankara'daki ofisinde ziyaret ettiler. Başkan Atila, ziyarette yaptığı konuşmada, Durhan'a birlik ve beraberlik adına gösterdiği örnek dayanışmaya ve yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Atilla, "Sayın Namık Hakan Durhan'ın Malatyalılara gösterdiği alaka tüm hemşehrilerimize örnek olacak düzeyde. MASTÖB Ankara Şubesi'ne her zaman maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Milletvekilimize bu ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

GÖLBAŞI TESİSLERİNE ADIM ADIM...

Şube Başkanı Bahattin Atila, Gölbaşı'nda Malatyalıların iftihar edeceği bir merkez kurmak için gerekli arsayı aldıklarını da ifade ederek "Kuracağımız tesisle Ankara'da faaliyet gösteren tüm ilçe ve köy derneklerimizi burada bir araya getirmeyi planlıyoruz. 3 bin metrekarelik bu arsa üzerinde en kısa süre içinde Malatyalıların gurur duyacağı bir eser yükselecektir" diye konuştu.

MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Bahattin Atila şunları söyledi: "MASTÖB kurulduğu günden bu yana arzu edilen birlik çatısını oluşturmada zorlanmaktadır. Tüm bunlara rağmen Ankara MASTÖB bu çatıyı oluşturmak için aldığı arsada bütün dernekleri bir arada toplama gayretlerini sürdürmektedir.

Ankara MASTÖB Şubesinin giderlerine katkı sağlayanların başında gelen değerli hemşehrimiz, milletvekilimiz Namık Hakan Durhan'a teşekkürü borç biliriz." 21. Dönem Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan da, yaptığı konuşmada; MASTÖB Ankara Şubesi'nin Başkentimizde örnek çalışmalar yaptığını, bu nedenle de desteği hak ettiklerini söyledi. Durhan, Ankara'daki tüm Malatyalıları MASTÖB Ankara Şubesi bünyesinde buluşmaya da davet etti. Durhan, kendisini ziyaret eden Şube Başkanı Atila ve yönetimine teşekkür etti.

Namık Hakan Durhan'a teşekkür plaketi verilmesi dolayısıyla düzenlenen ziyarete MASTÖB Şube Başkanı Bahattin Atila, Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Kınık, Lütfi Özbay, Sinan Altınsuyu ve Ramazan Durmuş da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mastöb Ankara'dan, Namık Hakan Durhan'a Şükran Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement