MATSO Heyeti Bakan Çavuşoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

MATSO Heyeti Bakan Çavuşoğlu'nu Ziyaret Etti

MATSO Heyeti Bakan Çavuşoğlu\'nu Ziyaret Etti

Ahmet Boztaş: "Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde başlatılan önemli hizmetleri geliştirerek sürdüreceğinize, çıtayı daha yukarılara taşıyacağınıza yürekten inanıyoruz" dedi.

17.01.2014 14:07

AB Bakanı ve Baş müzakereci Çavuşoğlu: MATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Manavgat'ın Avrupa Birliği fonlarından yararlanması noktasında destek olacağını söyledi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Arslan, Halit Torun, Hüseyin Akın ve Hakan Akar ile Genel Sekreter Yaşar Sarı ve Başkanlıklar Danışman Dr. Oytun Eylem Doğmuş'tan oluşan MATSO heyeti Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Boztaş: Hemşehrileriniz olarak, yeni görevinizde başarılar dileriz

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı konuşmada, "Yeni görevinizde başarılar dileriz. Kabinenin en önemli görevlerinden addettiğimiz Avrupa Birliği Bakanlığı'nın başında olmanın zorluklarının farkındayız. Hemşehrileriniz olarak; Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde başlatılan önemli hizmetleri geliştirerek sürdüreceğinize, çıtayı daha yukarılara taşıyacağınıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Bakan Çavuşuğlu: Asıl olan gönüllerde iz bırakabilmektir

Manavgatlı hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AB Bakanı ve Baş müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ise "Bu zor görevde sizlerin desteği çok önemli. Makam, mevki bunların hepsi geçici. Asıl olan gönüllerde iz bırakabilmektir. Bu bilinçle ve siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle çalışıyoruz. Türkiye'mizin demokratikleşmesi ve uluslararası saygınlığımızın artması için çabalıyoruz. Ülkemiz ne kadar demokratikleşirse hukukun üstünlüğü ne derece sağlanırsa istikrar da aynı oranda güven altında olacaktır" dedi. Çavuşoğlu, son 11 yılda büyük aşamalar kaydeden Türkiye'nin AB sürecindeki zorluklara rağmen son günlerde yeni bir ivme kazandığını belirtti.

Çavuşoğlu, MATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Manavgat'ın Avrupa Birliği fonlarından yararlanması noktasında destek olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MATSO Heyeti Bakan Çavuşoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement