Medıcal Park Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Wrıght Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Güncel

Medıcal Park Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Wrıght Sağlık Kontrolünden Geçti

Medıcal Park Trabzonspor\'un Yeni Yıldızı Wrıght Sağlık Kontrolünden Geçti

Medical Park Trabzonspor'un Yeni Transferi ABD'li Oyuncu Michael Wright Bu Sabah Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde Sağlık Kontrolünden Geçti.

04.06.2010 18:18

Medical Park Trabzonspor'un yeni transferi ABD'li oyuncu Michael Wright bu sabah Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Tüm tetkiklerden başarıyla geçen 2.04 metrelik oyuncu, Türkiye'yi unutamadığını ve bu yüzden Türkiye'ye geri döndüğünü söyledi. Beşiktaş Cola Turka ve Türk Telekom'da oynadığı yılları hatırlatan 30 yaşındaki basketbolcu, "Beko Basketbol Ligi tanıdığım ve oynamaktan zevk aldığım bir ligdi. Yeniden geri döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor gibi her kentte taraftarı olan bir kulübün formasını giyecek olmak da ayrıca bir keyif olacak. Ligin yenisiyiz ama başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü ben başarıyı severim" ifadesini kullandı.

Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez ise Wright'ın kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu vurgularken, "Neler yapabileceğini biliyoruz. O yüzden de artık daha iddialı konuşmaya başlayabiliriz" dedi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Yöneticisi Zeyyat Kafkas da Beko Basketbol Ligi'nin yenisi olacaklarını ama acemisi olmayacaklarını söylerken, "Başta, basketbol kulübü başkanımız Saner Ayar olmak üzere, ligde kendini ispat edecek bir kadro oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

30 yaşındaki basketbolcu için yarın 09.30'da Ataköy Sheraton Otel'de bir imza töreni gerçekleştirilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medıcal Park Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Wrıght Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement