Menemen Belediyespor 1 Puana Sevindi - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor 1 Puana Sevindi

Menemen Belediyespor 1 Puana Sevindi

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grupta son 25 dakikada 10 kişi kaldığı maçta Aydınspor 1923'le deplasmanda 1-1 berabere kalan Menemen Belediyespor, 1 puana duacı.

19.01.2015 13:00  Güncelleme: 13:35

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 25 dakikada 10 kişi kaldığı maçta Aydınspor 1923'le deplasmanda 1-1 berabere kalan Menemen Belediyespor, 1 puana duacı. Teknik direktör Erhan Özalp sezonun en stresli maçına çıktıklarını belirterek, "1-0 geriye düştükten sonra 10 kişi kaldık. Ortam da son derece gergindi. Aydın Ligin en zor deplasmanlarından biri. Buradan zor şartlarda 1 puan almak bizi mutlu etti" yorumunu yaptı.

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını ifade eden Erhan Özalp, "Lider Ümraniyespor'la aramızdaki 2 puanlık farkı 2 hafta içinde kapatırız. Oynadığımız futbol ve kazanma arzurumuz, beni umutlandırıyor. İzmir futboluna şampiyonluk yaşatmak en büyük amacımız" şeklinde konuştu.

Ligde 38 puanla ikinci basamakta yer alan Menemen Belediyespor, hafta sonunda sahasında Cantone Karagümrük ile karşılaşacak.

SELÇUK'A CEZA GELİYOR

Aydınspor 1923 karşılaşmasının 65'inci dakikasında topu sert biçimde yere attığı için ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kalan yeni transfer Selçuk'a ceza geliyor. Teknik direktör Erhan Özalp, Selçuk'un takımın en tecrübeli futbolcularından biri olduğunu belirterek, "Stresli geçen bir karşılaşmada Selçuk'un gereksiz yere kart görmesi bizi zor duruma soktu. Gereken yaptırım uygulanacak" dedi. - Menemen

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor 1 Puana Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement