Mersin'de Madeni Yağ Tesisinde Yangın: 2'si Ağır 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Madeni Yağ Tesisinde Yangın: 2'si Ağır 4 Yaralı

Mersin\'de Madeni Yağ Tesisinde Yangın: 2\'si Ağır 4 Yaralı

Mersin'de madeni yağ imalatı yapıldığı iddia edilen bir tesiste akaryakıt tankına kaynak yapıldığı sırada yangın çıktı.

05.02.2015 19:43

Mersin'de madeni yağ imalatı yapıldığı iddia edilen bir tesiste akaryakıt tankına kaynak yapıldığı sırada yangın çıktı. Yakıt tankı ve bir otomobil alevler içinde kalırken, yangında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Merkez Akdeniz İlçesi'nde bulunan Tırmıl Sanayi Sitesi Y-1 Blok'ta madeni yağ imalatı yapılan Hacı Onuk'a ait tesiste, akaryakıt tankının kapağına kaynak yapıldığı sırada aniden patlama meydana geldi. Bir anda büyüyen yangın içeride bulunan tankları ve bir otomobili sararken, alevlerin arasında kalan Faruk Öğen ve Ethem Ercan, Hacı Onuk ile Lokman Onuk yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına yaklaşık yarım saat müdahale etti. Yangın nedeniyle tesiste bulunan bir otomobil yanarak kullanılmaz hale gelirken, çevredeki iş yerlerinde de küçük çaplı hasarlar meydana geldi. Yangın sırasında tesisteki tanktan tonlarca motorin yere döküldü. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevrede önlem alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Tesiste çalıştıkları sırada çıkan yangın nedeniyle yaralanan ve durumu ağır olan Faruk Öğen ve Ethem Ercan, Mersin Devlet Hastanesi'ne, Hacı Onuk ile Lokman Onuk ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Madeni Yağ Tesisinde Yangın: 2'si Ağır 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement