Metrocıty Yenı Yılı Usta Parmakların Sihirli Dokunuşları İle Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Metrocıty Yenı Yılı Usta Parmakların Sihirli Dokunuşları İle Kutluyor

Metrocıty Yenı Yılı Usta Parmakların Sihirli Dokunuşları İle Kutluyor

Dünyaca Ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç ve Ünlü Yemek Uzmanı Elif Korkmazel İle Yılbaşı Yemekleri ve Kurabiyeleri Etkinliğini Gerçekleştiriyor

24.12.2010 11:14

ECE Türkiye tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi, yeni yılı farklı bir aktivite ile kutlamak için Dünyaca ünlü şefimiz Eyüp Kemal Sevinç ve ünlü yemek uzmanı Elif Korkmazel ile yılbaşı yemekleri ve kurabiyeleri etkinliğini gerçekleştiriyor.

Ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç ve Elif korkmazel, 25 - 26 Aralık tarihleri boyunca günde 3 kez gerçekleştirecekleri gösterilerinde Metrocity ziyaretçilerine, Tukaş ürünleri ile Dünya mutfağından belki de hiç tatmadıkları ve görmedikleri lezzetleri kolayca kendi yeni yıl sofralarında uygulayabilmeleri için hem öğretecek hem de tadına bakmaları için ikram edecek.

Yılbaşında dostlarını, akrabalarını, sevdiklerini ağırlamak isteyen ve değişik lezzetlerle konuklarını şaşırtmak isteyen ziyaretçilerimiz 25 - 26 Aralık'ta Metrocity'ye bekleriz.

25 Aralık günü Elif Korkmazel, 26 Aralık Pazar günü Chef Eyüp ile birlikte yılbaşı mezeleri, unutulmaz ve klasik yılbaşı kurabiyeleri ve pastalarının A'dan Z'ye tarifini almak, öğrenmek ve tadına bakmak için bulunmaz bir fırsat ziyaretçilerimizi bekliyor olacak.

Etkinliğin tek sürprizi bu da değil. Chef Eyüp ve Elif Korkmazel izleyenlere özel hazırlayacağı sürpriz kurabiyelere hediyeler de saklayacak. Kurabiyesinden çıkan kağıtta yazan hediyeyi şanslı ziyaretçi hemen alabilecek...

Hediyeleri, kurabiyeleri, pastaları ve daha pek çok çeşit yeni yıla özel lezzetleri ile bu gösteriyi ve hediye şenliğini kaçırmamak için Metrocity tüm ziyaretçilerini 25-26 Aralık günlerinde yılbaşı şenliğine davet ediyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metrocıty Yenı Yılı Usta Parmakların Sihirli Dokunuşları İle Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement