MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Acar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Acar Açıklaması

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Acar Açıklaması

"MHP kadroları olarak İstanbul'un 39 ilçesinde birbirinden değerli adaylarla sahadayız, hizmet için adayız. Bizler inanmış, hayalleri ve hedefleri olan, memleketini ve milletini seven kadrolar olarak halkımızın bütün kesimlerinin yanındayız"

26.02.2014 10:24

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, "MHP kadroları olarak İstanbul'un 39 ilçesinde birbirinden değerli adaylarla sahadayız, hizmet için adayız. Bizler inanmış, hayalleri ve hedefleri olan, memleketini ve milletini seven kadrolar olarak halkımızın bütün kesimlerinin yanındayız" dedi.

Acar, Kumkapı'daki balıkçıları ziyaret etti. Kumkapı Su Ürünleri Hali'ne balık mezatının yapıldığı sabahın erken saatlerinde gelen Acar ve MHP Fatih Belediye Başkan adayı Metin Örel, esnafla görüştü.

Burada konuşan Acar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını getirdiğini belirterek, yerel seçimlerde esnaftan destek istediklerini söyledi.

Acar, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan sıkıntıların esnafa da yansıdığını savundu.

İstanbul'da insanların yüzünün gülmediğini öne süren Acar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"20 yıldır İstanbul'u Başbakan ve arkadaşları yönetiyor. Buna rağmen hiçbir sorun çözülemedi. Bu kadar ciddi bütçelerle ve kaynaklarla insanımıza hizmet etmeleri gerekirken, bu çarçur ediliyor. Bunu, özellikle 17 Aralık süreci bize gösterdi. 25 Şubat'ta çıkan yeni tapelerle de ülkemizin ne halde olduğunu görmekteyiz. İnşallah sandıkta milletimiz tepkisini gösterecek ve hepsine teşekkür edecek. Artık iktidarın meşruiyeti kalmamıştır. Türkiye'nin karanlık yarınlara götürülmemesi için özellikle bu yerel seçimlerde halkımız kenetlenmeli ve iktidara teşekkür etmelidir."

Acar, İstanbul'da özellikle 20 yıldır imar, mülkiyet, ulaşım sorunları yaşandığını ileri sürerek, "MHP kadroları olarak İstanbul'un 39 ilçesinde birbirinden değerli adaylarla sahadayız, hizmet için adayız. Allah'ın izniyle bu seçimde iktidarı ciddi manada oy kaybına uğratacağız. Bizler inanmış, hayalleri ve hedefleri olan, memleketini ve milletini seven kadrolar olarak esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, öğretmenimizin, çiftçimizin, halkımızın bütün kesimlerinin yanındayız" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Acar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement