MHP'li Korkmaz: Allah'tan Korkmuyor, Millete Yalan Söylüyorlar - Son Dakika
Güncel

MHP'li Korkmaz: Allah'tan Korkmuyor, Millete Yalan Söylüyorlar

MHP\'li Korkmaz: Allah\'tan Korkmuyor, Millete Yalan Söylüyorlar

Mhp Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "AKP'lilerin bu kez milleti kandırmasına izin vermeyeceğiz.

20.09.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "AKP'lilerin bu kez milleti kandırmasına izin vermeyeceğiz. Allah'tan korkun, hala bu milletin karşısına çıkıp, yalanlar söylüyorsunuz" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili ve milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim ile birlikte ülkenin huzura kavuşacağını, çünkü milletin AK Parti'ye gereken cevabı bu kez anlayacağı dilden vereceğini savundu. AK Parti yönetiminin, 'saray zorlaması' ve 'koltuk sevdası' ile ülkeyi seçime götürdüğünü öne süren Korkmaz, şöylö dedi:

"Şimdi çıkmışlar, millete 'Biz koalisyon istedik, ama MHP istemedi' diyorlar. Bunu söylerken Allah'tan da korkmuyorlar. Biz onlara; Anayasa'nın ilk 4t maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez, ihanet süreci dediğimiz çözüm süreci bitecek, 17-25 Aralık süreci ile birlikte ülkede yetim hakkı yiyen, yolsuzluk, hırsızlık yapanlar adalete hesap verecek, yetki ve sorumluluklarını ısrarla çiğneyen, hiçbir kural tanımayan Cumhurbaşkanı, Anayasal sınırlarına çekilecek dedik.. Şimdi bu şartların hangisi koalisyona engel? 'Çözüm süreci bitti' diyen sizler değil misiniz? O zaman neden hala 'Koalisyonu biz istedik, onlar engel oldu' diyorsunuz. Allah'tan korkun. Yolsuzluğun araştırılmasını istemiyorsunuz, çünkü adresin kime çıkacağı belli. Hukuk tanımazlığa 'dur' diyemiyorsunuz çünkü lideriniz belli. Şimdi çıkmış bu milleti kandırmaya çalışıyorsunuz."

Korkmaz, AK Parti'nin her konuda milleti kandırdığını, Kayseri'den aday gösterilen isimlerin, yıllardır bu kenti yönettiğini, bazı isimlerin kendileri aday gösterilmeyince, oğlunu listeye yerleştirdiğini iddia etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Korkmaz: Allah'tan Korkmuyor, Millete Yalan Söylüyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement