Micheal Schumacher Uyandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Micheal Schumacher Uyandırılıyor

Micheal Schumacher Uyandırılıyor

Beş haftadır komada olan F1 pilotu Micheal Schumacher'in uyandırma işlemi başladı.

31.01.2014 11:40  Güncelleme: 13:40

Geçirdiği kayak kazası sonrası 5 haftadır komada olan Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher için uyandırma işlemi başlatıldı.

BAŞINDAN CİDDİ ŞEKİLDE YARALANMIŞTI

Schumacher, 29 Aralık'ta Noel tatili için gittiği Fransız Alplerinde kayak yaparken geçirdiği sonucu başından ciddi şekilde yaralanmıştı.

İLAÇLA KOMADA TUTULMAYA ÇALIŞILIYORDU

Fransa'nın Grenoble bölgesinde bir klinikte, beynindeki kan pıhtılarının alınması için yapılan bir dizi ameliyattan sonra doktorlar 45 yaşındaki Schumacher'i ilaçla komada tutmaya başlamıştı.

Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, Çarşamba günü gazetecilere yaptığı açıklamada ünlü pilotun durumunun 'sabit' olduğunu söylemişti.

UYANDIRMA SÜRECİNE GEÇİLDİ

Ünlü pilotun menajeri Sabine Kehn, Schumacher'e verilen ilacın dozunun yavaş yavaş azaltıldığını belirterek, artık uyandırma sürecine geçildiğini bildirdi. Sözcü, sürecin uzun sürebileceği uyarısında bulundu.

Schumacher'in komada beşinci haftasına girmek üzereyken ve endişelerin arttığı bir dönemde gelen bu haber, her ne kadar kurtulduğu anlamına gelmese de ünlü pilotun ailesini ve tüm dünyadaki hayranlarını sevindirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Micheal Schumacher Uyandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement