Milas'ta Tartıştığı Arkadaşına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Milas'ta Tartıştığı Arkadaşına Kurşun Yağdırdı

Milas\'ta Tartıştığı Arkadaşına Kurşun Yağdırdı

Muğla Milas'ta caddede karşılaştığı arkadaşı 24 yaşındaki Dursun İzmir ile tartışan Ö.F.U. yanındaki tabancayla yedi el ateş etti.

05.12.2013 15:48  Güncelleme: 16:11

Muğla'nın Milas İlçesi'nde caddede karşılaştığı arkadaşı 24 yaşındaki Dursun İzmir ile tartışan Ö.F.U. (Ömer Faruk Uslu) (32), yanındaki tabancayla yedi el ateş etti. Ayaklarına isabet eden dört kurşunla yaralanan Dursun İzmir, hastaneye kaldırıldı, Ö.F.U. ise gözaltına alındı.

Olay bugün öğle saatlerinde, Milas ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Emlakçılık yapan Dursun İzmir, caddede, telefon bayiliği yapan arkadaşı Ö.F.U. ile karşılaşınca konuşmaya başladı. İki arkadaş arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.F.U., yanındaki bulundurma ruhsatlı tabancasıyla İzmir'e ateş açtı. Tabancadan çıkan yedi kurşundan dördü genç adamın ayaklarına isabet etti. Yaralanan İzmir'i görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri yaralı genci ambulansla Özel İzan Sağlık Hastanesi'ne kaldırdı. Kaçmak isteyen Ö.F.U. ise polis tarafından yakalandı. İzmir'in sağlık durumunun iyi olduğu, Ö.F.U.?nün ise sorgusunun sürdüğü bildirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Oktay ÇAYIRLI MİLAS (Muğla), (DHA)

========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milas'ta Tartıştığı Arkadaşına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement