Milletvekili Pazarcinin Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Haberi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Pazarcinin Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Haberi

Milletvekili Pazarcinin Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Haberi

Balıkesir'i Ve Sorunlarını Yerel Basından Takip Ediyor Mecliste Gereğini Yerine Getiriyorum

20.01.2011 22:36  Güncelleme: 22:37

BALIKESİR Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı, yerel medyayı çok önemsediğini söyledi.

Balıkesir'i ve sorunlarını yerel basından takip ettiğini anlatan Pazarcı, toplumu ilgilendiren konuları soru önergesi haline dönüştürerek TBMM'nin gündemine taşıdığını ifade etti.

Anadolu'daki yerel gazete ve gazetecilerin güç koşullar altında görev yaptığını kaydeden Pazarcı, basında yaşam koşullarının iyileştirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasının şart hale geldiğini bildirdi.

Pazarcı, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin 50.kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarette, yerel basının sorunlarını dinlediği BGC Başkanı Ramazan Demir'den bunları rapor haline getirip kendisine ulaştırılmasını istedi.

Anadolu basının güç koşular altında yaşam mücadelesi verdiğini belirten Pazarcı " TBMM'de yerel basınla ilgili önümüze yeni düzenlemeler gelmesi halinde biz elimizden geleni yaparız. Sorunlarınızı bize aktarmanız halinde soru önergeleriyle dile getirir. Sonuna kadar takipçisi oluruz" diye konuştu.

Balıkesir'in yüz ölçümü açısından büyük bir il olduğunu hatırlatan Pazarcı sık sık Balıkesir'e gelememesine rağmen ilin sorunlarını çok yakından takip edip verdiği soru önergeleriyle bakanları bile şaşırttığını söyledi.

Yerel medyanın meclis çalışmaları açısından kendisine büyük katkı sağladığına işaret eden Pazarcı, " Sağlık Bakanı siz bunları nereden biliyorsunuz diye soruyor. Oysa bir milletvekili olarak zorunla olarak Ankara'da dahi olsam belediye başkanlarıyla, muhtarlarla, vatandaşlarımızla sıkı diyalog içindeyim. Balıkesir ilinde yayınlanan yerel gazeteleri sürekli takip ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili Pazarcı'nın Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiği ziyarete CHP Balıkesir il ve merkez ilçe teşkilatının yöneticileri eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Pazarcinin Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Haberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement