Milletvekili Yılmaz Tunç Avara'da - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Yılmaz Tunç Avara'da

Milletvekili Yılmaz Tunç Avara\'da

Avarada bulunan esnafları ve kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

19.01.2013 09:51

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç beraberinde Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Kurucaşile İlçe Başkanı Murat Erfındık, Kurucaşile Belediye Başkanı M. Zihni Sayın, İl Genel Meclisi Üyeleri Uğur Timur, Ayhan Özçelik ve teşkilat mensupları ile birlikte Avara'da çevre köy muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi. Ardından Avarada bulunan esnafları ve kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

Milletvekili Tunç, Avara ve çevresindeki muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, Köydes Projesi için 2005-2012 yılları arasında 1000'i aşkın proje için toplam 80.000.000 TL tahsis ettiklerini, Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştıklarını belirterek, "Köylerimize 2200 kilometre yol yaptık, bunun 1200 kilometresi asfalt, 1000 kilometresi stabilize, 70 km ye yakın beton parke yol çalışması gerçekleştirdik, 262 köyümüzde toplam 320 Ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdik." Dedi. 2013 yılında da Köydes Projesinin devam edeceğini belirten Milletvekili Tunç hedefimiz köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirmektir, dedi. Toplantıya katılan muhtarlar da Milletvekili Tunç'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Muhtarlar ile yapılan toplantının ardından Milletvekili Tunç ve beraberindeki teşkilat mensupları Avara' da bulunan esnaf ve kıraathaneleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Yılmaz Tunç Avara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement