Milli Atlet İstanbul Yarı Maratonu'nu Birincilikle Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Milli Atlet İstanbul Yarı Maratonu'nu Birincilikle Bitirdi

Milli Atlet İstanbul Yarı Maratonu\'nu Birincilikle Bitirdi

Amplio'nun sponsor olarak desteklediği milli atlet, koşuyu 1:12:19'luk zamanlamayla genel klasmanda 6. sırada bitirdi.

30.04.2014 16:06

Türkiye'nin en kapsamlı maratonlarından biri olan 21 kilometrelik Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nu Türkler klasmanında 1328 göğüs numarasıyla koşan milli atlet Mehmet Ali Akbaş birincilikle tamamladı.

Amplio'nun sponsor olarak desteklediği milli atlet, koşuyu 1:12:19'luk zamanlamayla genel klasmanda 6. sırada bitirdi. Uzun yıllar boyunca ulusal ve uluslararası alanda gurur duyulacak birçok başarıya imza atan Akbaş'ın bir sonraki hedefi, bir sosyal sorumluluk koşusu olan Wings For Life'da derece alabilmek.

Wings For Life, 4 Mayıs 2014 tarihinde Alanya'da "Koşamayanlar için koş!" sloganıyla gerçekleştirilecek. Koşunun amacı ise omurilik felçlilerine yardım edebilmek ve tedavilerinin gerçekleştirilmesini sağlamak.

Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu,"Sponsor olarak desteklediğimiz milli atletimizin başarılarının da, hayata geçirdiğimiz projeler gibi sürdürülebilir olması için gereken tüm desteği sağlıyoruz ve bu tür sosyal içerikli yarışmalarda yer almaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli Atlet İstanbul Yarı Maratonu'nu Birincilikle Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement