Milli Takım İçin Türk Bayrağı'ndan Forma Tasarladı - Son Dakika
Güncel

Milli Takım İçin Türk Bayrağı'ndan Forma Tasarladı

Milli Takım İçin Türk Bayrağı\'ndan Forma Tasarladı

Manisalı Ziraat Mühendisi Mustafa Başgülşen, Türkiye Milli Futbol Takımı için Türk Bayrağı'ndan forma tasarladı.

10.11.2011 15:48

Manisalı Ziraat Mühendisi Mustafa Başgülşen, Türkiye Milli Futbol Takımı için Türk Bayrağı'ndan forma tasarladı. Başgülşen, tasarımını gerçekleştirdiği formanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından onaylanması halinde, telif ya da tasarım hakkı olarak, satılacak her formadan şehit ailelerine pay aktarılmasını talep edeceğini söyledi.

CHP Manisa'dan 24'üncü dönem Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Mustafa Başgülşen, Türk Milli Futbol Takımı için yeni bir forma tasarladı. Başgülşen, üzerinde Ay Yıldız'ın bulunduğu kırmızı- beyaz formanın tanıtımını, Türk Milli Takımı'nın 11 Kasım Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı maç öncesinde bugün Manolya Meydanı'nda yaptı. Milli takım formasının Türk Bayrağı olmasını düşündüğünü dile getiren Başgülşen, "Düğünümüzde, bayramımızda şanlı bayrağımızı sallıyoruz. Acı günümüzde bayraklarımızla sokaklara dökülüyoruz. Dünyada bayrağını kutsal bilen, uğruna can vermeyi şeref sayan bir millet olarak, bizlere sonsuz mutluluklar yaşatan milli takımımızın formasının bayrak olmasını düşündüm" diye konuştu.

TELİF HAKKI ŞEHİT AİLELERİNE

Başgülşen, tasarladığı Türk Bayraklı formayı kamuoyunun beğenisine sunduğunu belirterek, "Tasarımını gerçekleştirdiğim milli takım formasının kamuoyunun beğenisi ve TFF tarafından da onaylanması halinde, telif ya da tasarım hakkı olarak satılacak her formadan şehit ailelerine pay aktarılmasını talep edeceğim" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Takım İçin Türk Bayrağı'ndan Forma Tasarladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement