Minik Kalplerin "Kocaman" Jesti - Son Dakika
Güncel

Minik Kalplerin "Kocaman" Jesti

Minik Kalplerin "Kocaman" Jesti

İZELMAN Anaokulları öğrencileri İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

19.03.2013 11:40

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü sebebiyle, İZELMAN Anaokulları öğrencileri İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Şehit aileleri adına Dernek Başkanı Yavuz Alphan'a çiçek veren öğrenciler, oynadıkları "Seyit Onbaşı" draması ve okudukları şiirlerle şehit yakınlarına duygulu anlar yaşattılar. İZELMAN Anaokulları miniklerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren dernek Başkanı Yavuz Alphan da çocuklara "Atatürk'ün İzmir Günleri" albümünü hediye etti.

Ziyaretlere eşlik eden İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, şehitlerin Türk milletine yönelmiş tehditleri ortadan kaldırma yolundaki azmin ölümsüz kahramanları olduğunu söyledi. Önemli gün ve tarihlerde bu tür programlar yaptıklarını hatırlatan Kırmızı, "Çocuklarımıza tarihimizi ne kadar doğru anlatır ve öğretirsek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ve değerini bir o kadar iyi anlarız" dedi.

Daha sonra Kadifekale Şehitliği'ne giden öğrenciler, buradaki anıta çelenk koydular. Şehit mezarlarını tek tek gezerek karanfil bırakan öğrenciler, şehitleri unutmayacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Kalplerin 'Kocaman' Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement