Moderatörle Tartışan Metin Feyzioğlu, Canlı Yayını Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Moderatörle Tartışan Metin Feyzioğlu, Canlı Yayını Terk Etti

Halk TV'de Baransu'nun tutuklanması konusundaki yorumuna moderatör Ruhat Mengi'nin gösterdiği tavır yüzünden sinirlenen Metin Feyzioğlu canlı yayını terk etti.

09.03.2015 08:12  Güncelleme: 08:22

Halk Tv'de Ruhat Mengi ile Her Açıdan programına konuk olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Moderatör Ruhat Mengi tarafından sözünün kesilmesinden rahatsız olarak canlı yayını terk etti. Olayda Mengi'nin Feyzioğlu'nun Baransu konusunda yorumuna gösterdiği tepkide çok etkili oldu.

YANLIŞ ANLADI, SÖZÜNÜ KESTİ

Ruhat Mengi'nin moderatörlüğünde gerçekleşen 'Her Açıdan' programına konuk olan Metin Feyzioğlu, Ruhat Mengi'nin kendisini yanlış anlamasından ve sözünü kesmesinden rahatsız olunca canlı yayını terk etti.

"BANA İSTEDİĞİNİ SÖYLETEMEZSİN"

Yayında yaşanan tartışmanın ardından reklama girilmesiyle programı terk eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Twitter'dan yaşanılan olayla ilgili açıklama yaptı. 'Yapılan hakaretler sebebiyle Her Açıdan programını terk ettim. Herkese söz verip, sıra bana gelince duymak istediğini söyletmeye çalış.' diyerek yaşanılanlara tepki gösterdi.

"BANA HAKARET ETTİ"

Metin Feyzioğlu, Mehmet Baransu'nun tutuklanması konusundaki değerlendirmesine Ruhat Mengi'den gelen tepki üzerine çok sinirlendi. Feyzioğlu, Ruhat Mengi'nin kendisine hakaret ettiğini söyleyerek programı terk etti.


Moderatörle Tartışan Metin Feyzioğlu, Canlı Yayını Terk Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Moderatörle Tartışan Metin Feyzioğlu, Canlı Yayını Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Volkan: Moderatör Ruhat Mengi bu iş için yeterli bir kişi olmadığını düşünüyorum Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, gibi açık, net ve düzgün konuşan birini bile çileden çıkarabildiğine göre. Yetersiz bir sunucu. Kusura bakmayın fikrim bu. 6 1 Yanıtla

Advertisement