Motor sporları - Son Dakika
Güncel

Motor sporları

Motor sporları

Kocaeli'de düzenlenen "V1 Challenge" 5. ayak yarışı, sıralama turlarıyla başladı.

27.10.2013 17:59

Kocaeli'de düzenlenen "V1 Challenge" 5. ayak yarışı, sıralama turlarıyla başladı.

Körfez Yarış Pisti'ndeki yarışlara Türkiye'nin çeşitli illerinden 18 yarışmacı katıldı. "Genel klasman" kategorisinde sıralama turlarıyla başlayan yarışlar, final koşusuyla sona erecek.

Şampiyonanın kurucusu Volkan Işık tarafından tasarlanan yerli "Volkicar" araçları, tasarımları ve hızıyla izleyenlerin büyük beğenisini topluyor.

Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncü şampiyonanın her geçen gün daha çok bilinen ve sevilen bir yarış haline geldiğini söyledi.

Sıralama turlarıyla başlayan yarışların çok heyecanlı geçtiğini vurgulayan Işık, "Sportif açıdan seyri çok hoş yarışlar oluyor. Yarışlara İzmir'den katılan Can Tolon lider durumda. Bu yarıştaki sonuçla şampiyon belli olabilir ama motor sporları bu, her an her şey değişebilir. Biz Körfez Pisti'nde yarış yapmayı seviyoruz" diye konuştu.

Işık, şampiyonanın tek düze bir yarış olmadığına işaret ederek, "Bugün 18 otomobil aynı anda start alacak. Sadece 12 turla yarışı tamamlayacağız. Farklı yarışlarda değişik uygulamalar yapıyoruz. Bu yarıştaki hedefimiz, dinamik, kısa, heyecanlı, hatayı affetmeyen bir yarışın gerçekleşmesidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Motor sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement