Muğla - Yazgan, ``Büyük Bir Komploya Kurban Gittim'' Davullu, Zurnalı Tahliye Sevinci Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Muğla - Yazgan, ``Büyük Bir Komploya Kurban Gittim'' Davullu, Zurnalı Tahliye Sevinci Haberine Ek

Muğla - Yazgan, ``Büyük Bir Komploya Kurban Gittim\'\'
Davullu, Zurnalı Tahliye Sevinci Haberine Ek

Muğla'nın Bodrum İlçesi Turgutreis Belediyesi Eski Başkanı Anavatanlı Ali Server Yazgan'ın da Aralarında Bulunduğu 46 Tutuklu Sanığın Dünkü (çarşamba) Duruşmada Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakılmasının Ardından, Tahliye İşlemleri Başladı. Bodrum'dan Gelerek Cezaevi Önünde Yakınlarının Tahliyeleri Bekleyen Yaklaşık 800 Kişilik Grup Tarafından, Davul ve Zurnayla Karşılanan Yazgan, 'büyük Bir Komploya Kurban Gittim. Siyasete Kaldığım Yerden Devam Edeceğim' Dedi.

16.09.2010 11:30

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Turgutreis Belediyesi Eski Başkanı Anavatanlı Ali Server Yazgan'ın da aralarında bulunduğu 46 tutuklu sanığın dünkü (çarşamba) duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından, tahliye işlemleri başladı. Bodrum'dan gelerek cezaevi önünde yakınlarının tahliyeleri bekleyen yaklaşık 800 kişilik grup tarafından, davul ve zurnayla karşılanan Yazgan, ''Büyük bir komploya kurban gittim. Siyasete kaldığım yerden devam edeceğim' dedi.

Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi önüne yüzlerce araçla gelen tutuklu yakınları yaklaşık 8 saat süren tahliye işlemlerinin tamamlanmasını bekledi. Çoluk çocuk arabaların içinde bekleyen tutuklu yakınları tahliye işleminin başlamasıyla çıkış kapısına koşarak yakınlarını büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladı. Turgutreis Belediyesi Eski Başkanı Ali Server Yazgan da saat 12.30'da tahliye oldu. Eski başkanın tahliyesiyle birlikte cezaevi önü bayram yerine döndü. Yazgan'ı omuzlarına alan kalabalık ''En büyük başkan bizim başkan' sloganları attı. Eşi Belgin hanıma sarılarak hasret gideren Ali Server Yazgan, tahliye sevincini Çökertme oynayarak kutladı.

''KOMPLONUN MİMARI YENİ BAŞKANDIR'

Büyük bir komploya kurban gittiğini belirten Eski Başkan Ali Server Yazgan, ''Tahliye kararı bizim arzu ettiğimiz bir karardı. Adalet yerini buldu. Ülkemizde hukukun üstünlüğü var. Haklılığımızı kanıtladık ve tahliye edildik. Çok müthiş ve feci bir komploya kurban gittik. Komplonun baş mimarı benden görevi devralan Turgutreis Belediye Başkanı ve onun yanındaki kişilerdir. Onların hazırladıkları senaryo yüzünden 45 kişi haksız yere 3,5 ay cezaevinde yattı. Bunların vebalini nasıl ödeyecekler. Vicdanları rahat edecek mi? Önümüzdeki günlerde bunları hep birlikte göreceğiz. Komployu hazırlayan kişiler hakkında hukuki süreci başlatacağız. Senaryolarla değil, adalet yoluyla onlardan hesap soracağız. En kısa zamanda da siyasete kaldığım yerden başlıyorum' dedi.

Tecrübeli siyasetçi Ali Server Yazgan yaptığı açıklamanın ardından, 300 araçlık konvoyla Muğla'dan Bodrum'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Yazgan, ``Büyük Bir Komploya Kurban Gittim'' Davullu, Zurnalı Tahliye Sevinci Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement