Muş'ta 'Ağaç Kesme Fidan Dik' Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Muş'ta 'Ağaç Kesme Fidan Dik' Kampanyası

Muş\'ta \'Ağaç Kesme Fidan Dik\' Kampanyası

Muş’ta, ’Ağaç Kesme Fidan Dik’ kampanyası kapsamında vatandaşlara fidan dağıtıldı.

29.12.2017 16:57

Muş'ta, 'Ağaç Kesme Fidan Dik' kampanyası kapsamında vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Orman Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde başlattığı 'Ağaç Kesme Fidan Dik' kampanyası kapsamında Muş'ta Vali Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Feyat Asya'nın da katıldığı etkinlikte 5 bin adet karaçam fidanı halka ücretsiz dağıtıldı.

Aldığı fidanlarla bahçesini daha güzel bir yer haline getireceğini ifade eden vatandaşlardan Metin Acar, "Yapılan kampanya oldukça güzel. Keşke sürekli böyle çalışmalar yapılsa, bizler de burada dağıtılan ağaçlar sayesinde çevremizi daha yeşil, daha güzel bir yer haline getirsek. Yapılan fidan dağıtım programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada aynı şekilde çalışmalar yapılır. Yeni yıla ağaç keserek değil, ağaç ekerek girelim" dedi.

Mampanyayla ilgili Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, yılbaşında çam ağaçlarının kaçak kesilmesinin yanlışlığına dikkat çekilmek amacıyla 'Ağaç Kesme Fidan Dik' kampanyasının başlatıldığı, bu bağlamda halkın bilinçlenmesi ve doğanın önemine dikkat çekilmesinin amaçlandığı belirtildi. Açıklamada, "Ağaç kesmek, ağaçların ölümüne neden olmaktır ve doğru bir şey değildir. Ağaçların kesilerek değil, toprakla buluşturulması ve insanların yeni yıla toprağı yeşerterek girmelerini istiyoruz" denildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş'ta 'Ağaç Kesme Fidan Dik' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement